Kymenlaakson hyvinvointialue

Aluevaltuusto käsitteli Kymenlaakson hyvinvointialueen osavuosikatsauksen tammi-huhtikuulta 2024

Jaa

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui Kouvolan kaupungintalolla tiistaina 18.6.2024. Ennen kokousta järjestettiin aluevaltuuston kyselytunti. Kyselytunnin ja kokouksen tallenne on katsottavissa Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalla.

Aluevaltuustossa käsiteltiin muun muassa Kymenlaakson hyvinvointialueen vuoden 2024 ensimmäinen osavuosikatsaus. 

Ennen kokousta järjestettiin Kymenlaakson hyvinvointialueen ensimmäinen aluevaltuuston kyselytunti. Kyselytunnilla aluevaltuutetuilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä aluehallitukselle hyvinvointialueen hallintoa, taloutta ja palvelutuotantoa koskevista asioista.  

Kymenlaakson hyvinvointialueen osavuosikatsaus tammi-huhtikuulta 2024 

Tuloksen toteuma vuoden 2024 tammi-huhtikuulta on 0,1 miljoonaa euroa ylijäämäinen ja tulos koko tilikaudelta vuonna 2024 on arvioitu hieman talousarviota heikommaksi, 73,9 miljoonaa euroa alijäämäiseksi. Tulosta painavat palvelujen ostot ja muut toimintakulut, joissa sekä volyymi että kustannustaso on noussut ennakoitua enemmän. 

Aluevaltuusto merkitsi tiedoksi osavuosikatsauksen tammi-huhtikuulta 2024. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Kymenlaakson hyvinvointialue jätti lausuntonsa hallituksen esitysluonnoksesta terveydenhuoltolain muutoksiksi2.7.2024 08:55:56 EEST | Tiedote

Kymenlaakson hyvinvointialue jätti 1.7. laajan lausunnon luonnokseen hallituksen esityksestä terveyenhuoltolain muuttamisesta. Lausunnossa painopisteenä ovat esitysluonnoksessa arvioidun säästöpotentiaalin kumoaminen hyvinvointialueen yksityiskohtaisilla laskelmilla ja Kouvolan päivystyksen akuuttilääketieteen hoitolinjan tehokkaan toiminnan kuvaus. Lisäksi huomioidaan kokonaisvaikutuksia hyvinvointialueen palveluihin koko maakunnan alueella sekä vaikutuksia muiden viranomaisten toimintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye