Hyvinkään kaupunki ja Kulttuuriterassi tuottavat maksuttomia ulkoilmaelokuvanäytöksiä kaupunkilaisten iloksi

Jaa

Hyvinkään kaupunki ja Kulttuuriterassi tuovat Hyvinkäälle odotetut ulkoilma-elokuvanäytökset. Elokuvat näytetään maksutta kirjastoaukiolla sijaitsevan Kulttuuriterassin isolla screenillä torstai-iltaisin: 27.6., 4.7. ja 11.7. kello 18. Lisäksi näytetään koko perheen elokuva 11.7. kello 15. Kaupunkilaiset saavat nyt itse äänestämällä päättää, mitkä leffat ulkoilmaelokuvissa nähdään.

Ulkoilmaelokuvanäytökset nousivat kaupunkilaisten toiveeksi osana osallistuvan budjetoinnin äänestystä. Hyvinkään kaupunki ja Kulttuuriterassi toteuttavat näytökset yhteistyössä kaupunkilaisten iloksi maksutta. Näytöksissä on säävaraus. 

Näytettävät elokuvat tulevat kaupunkilaisten valittaviksi. Hyvinkääläiset voivat äänestää suosikkielokuvaansa kustakin kategoriasta tämän kyselyn kautta. Kategoriat ovat toimintaklassikko, romanttinen komedia, musiikkielokuva sekä koko perheen elokuva. Ensimmäisenä äänestetään hyvinkääläisten suosikkitoimintaklassikkoa.  

Tervetuloa äänestämään suosikkia – ja nauttimaan maksuttomista ulkoilmanäytöksistä! 

Voit äänestää suosikkiasi täältä.

Lisätiedot 

Hyvinkään kaupunki, Outi Ruso outi.ruso@hyvinkaa.fi
Kulttuuriterassi, Iida Hämäläinen iida@redcarpetfestari.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye