Tekova Oy

Tekova rakentaa Kerava-Sipoolle liikuntahallit

Jaa

Tekova Oy on valittu Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy toimesta Keravan ja Sipoon yhteisen liikuntahallihankkeen urakoitsijaksi. Hanke on merkittävä liikuntainvestointi alueelleen.

Havainnekuva Keravalle rakennettavista olevista liikuntahalleista.
Uudet liikuntahallit valmistuvat Keranvan Keinukallioon 2026 alussa. Arkkitehtitoimisto Suunnitteluhuone Oy

Liikuntahallien rakentaminen Keravan Keinukalliossa alkaa syksyllä ja hallien on tarkoitus olla käytössä 1.1.2026. Keravan kaupunki kertoo omassa tiedotteessaan, että Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teppo Verronen on tyytyväinen, kun pitkään odotettu investointi saadaan vihdoin käynnistettyä.

Hallikokonaisuuteen kuuluu täysimittainen jalkapallohalli sekä lämmin yleisurheilu- ja sisäpelihalli, jossa on 200 metrin kiertävä juoksurata, yleisurheilun suorituspaikat, pelikentät, muut harjoittelualueet sekä molempia halleja palvelevat huoltotilat, joihin sisältyy muun muassa pukuhuoneet, vastaanotto ja tekniset tilat.

Tekovan historian suurin KVR-urakka

Tekova valikoitui urakoitsijaksi kilpailutuksen kautta, tarjouksia jätettiin määräaikaan mennessä kuusi kappaletta. Tekova oli kokonaistaloudellisesti kilpailukykyisin.

"Olemme todella tyytyväisiä siihen, että juuri Tekova voitti kilpailutuksen. Olemme seuranneet Tekovaa alueemme muissa hankkeissa ja saaneet Tekovasta positiivisia suosituksia", Verronen kertoo

Myös Tekovalla ollaan hankkeesta tyytyväisiä. "Olemme erittäin ylpeitä tästä hankkeesta ja odotamme innolla yhteistyötä Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:n kanssa. Hanke on tähänastisen historiamme suurin, mikä lisää sen merkityksellisyyttä. Tämä liikuntahalliprojekti tarjoaa meille hienon mahdollisuuden hyödyntää asiantuntemustamme ja kokemustamme suurien liikuntatilojen rakentamisessa. Sitoutumisemme korkeaan laatuun ja aikataulujen noudattamiseen varmistaa, että liikuntahallit ovat valmiina käyttäjilleen vuoden 2026 alusta lähtien", sanoo Tekova-konsernin toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä.

Kuva: Havainnekuva. Arkkitehtitoimisto Suunnitteluhuone Oy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tekova-konserni

Tekova on valtakunnan mutkattomin toimitilarakentaja, joka on erikoistunut liike-, toimi-, logistiikka-, tuotanto sekä urheilutilojen rakentamiseen. Tekova on perustettu vuonna 2018 ja se on toteuttanut valtakunnallisesti yli 100 erilaista toimitilahanketta. Tekova rakentaa asiakkailleen tiloja, jotta nämä voivat menestyä.  

Tekovan liikevaihto vuonna 2023 oli noin 56 M€ ja liikevoitto 3,5 M€ (6,2 %). Tekovalaisia on noin 50 henkilöä. Konsernin emoyhtiö ja Tekova Etelä-Suomi Oy sijaitsevat Vantaalla. Alueyhtiöistä Tekova Länsi-Suomi Oy toimii Tampereella ja Tekova Pohjois-Suomi Oy Kempeleessä.

Tekova on menestynyt toimitilarakentamisen saralla keskittymällä asiakkaiden tarpeen mukaan räätälöityihin selkeisiin hallimaisiin hankkeisiin, jotka toteutetaan vakioiduilla konsepteilla sekä ammattimaisesti prosessoidulla toimintamallilla avaimet käteen –periaatteella (KVR).

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy on perustettu vuonna 2022. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kerava. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekova Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye