Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan päällystystyöt viikolla 27

Jaa

Viikon 27 aikana päällystystyöt jatkuvat kantatiellä 66 Virroilla. Tämän lisäksi työt aloitetaan  valtatiellä 9 Orivedellä ja Akaassa. Töistä voi aiheutua viivästyksiä liikenteeseen. 

Viikolla 27 töitä tehdään seuraavissa kohteissa:

Päällystystyöt jatkuvat:

  • Kantatie 66 Herraskylä, Virrat – Etelä-Pohjanmaan raja, päivätyö

Uudet kohteet ovat:

  • 1.-3.7. Valtatie 9 Talviaisten ohituskaistaosuus Orivedellä, päivätyö
  • 3.-5.7.Valtatie 9 Karttimin ohituskaistaosuus Orivedellä, päivätyö
  • 1.-5.7. Valtatie 9 Akaassa pääkaistat välillä Konhon eritasoliittymä ja Hollinkallio. Lisäksi laskeva ramppi Tampereen suuntaan, yötyö

Ysitien päällystystöitä tehdään päivällä – viivästykset mahdollisia

Liikenteellisesti haastavimmat työmaat viikolla 27 ovat kahden Orivedellä sijaitsevien ohituskaistaosuuksien päällystyskohteet, jotka toteutetaan poikkeuksellisesti päivätyönä siten, että työskentelyaika on kello 10-18. Pyydämme tienkäyttäjiä huomioimaan työmaat ja varaamaan hiukan normaalia enemmän pelivaraa matkustusaikaan.

Päällystystöitä joudutaan tekemään myös päiväaikaan, sillä tänä vuonna niiden määrä on poikkeuksellisen suuri.

Päällystystyömaiden läheisyydessä on tärkeää olla erityisen tarkkaavainen, noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia sekä säilyttää riittävä turvaväli edellä ajaviin. Tämä takaa turvallisen liikkumisen tienkäyttäjille, työmailla työskenteleville sekä muille liikkujille.

Aikatauluihin voi tulla muutoksia, sillä sää ja konerikot voivat vaikuttaa aikatauluihin. Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa sekä varautumista mahdollisiin viivästyksiin.

Ajantasaisimman tiedon päällystystyömaiden etenemisestä, sijainneista ja mahdolliset liikennejärjestelyt löydät: https://liikennetilanne.fintraffic.fi/kartta/

Pirkanmaan ELY-keskus tiedottaa työmaista myös Instagramin kohokohdissa, @pirkanmaanely

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi Keisala
Ylläpitovastaava
Puhelin 0295 036 289
sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan ELY-keskus pitää Lielahti-Lakiala-kaksoisraidehankkeen molempia vaihtoehtoja mahdollisina12.7.2024 07:55:58 EEST | Tiedote

Väyläviraston suunnittelema kaksoisraidehanke Tampereen ja Ylöjärven välille on nyt arvioitu ympäristövaikutusten osalta, ja Pirkanmaan ELY-keskus on yhteysviranomaisena antanut siitä perustellun päätelmän. Sen mukaan molemmat suunnitellut kaksoisraiteen vaihtoehdot ovat toteuttamiskelpoisia. Jatkosuunnittelussa tulee kuitenkin varmistaa, että haitallisia ympäristövaikutuksia vähennetään hyväksyttävälle tasolle.

Teiskontien eteläpuolen jalankulku- ja pyöräväylää parannetaan – liikenne kiertotielle8.7.2024 14:04:50 EEST | Tiedote

Teiskontien varressa sijaitsevan jalankulun ja pyöräilyn väylän parantaminen alkaa kuluvalla viikolla 28. Kyseessä on valtatien 12 eteläpuolinen, seudullisen pääväylän Jaakonmäenkadun ja Alasjärvenrannan välillä. Hankkeen tavoitteena on parantaa pyöräilyn seudullista pääreittiä. Reittiä on jo parannettu kaupungin suunnasta nyt uusittavaan alueeseen saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye