Accountor

Accountor Holdingin yrityskauppa ulkoistusliiketoimintansa myynnistä Aspialle on toteutunut

Jaa

Accountor Holdingin yrityskauppa ulkoistusliiketoimintansa myynnistä Aspialle on saatu päätökseen. Tämä strateginen yrityskauppa edesauttaa Accountoria keskittymään sen ohjelmistoratkaisuihin ja tekee samalla Accountorista talous- ja henkilöstöhallinnon SaaS-ratkaisujen Suomen ja Pohjoismaiden markkinajohtajan.

Accountor Accountor

Accountorin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluiden liiketoimintojen myynti Aspialle, joka on johtava teknologiapohjaisten kirjanpito-, palkanmaksu-, vero- ja neuvontapalvelujen tarjoaja Pohjoismaissa, on nyt toteunut. Lähes 1700 ammattilaista siirtyy Aspialle, joka vahvistaa ydinliiketoimintaansa ja laajentaa läsnäoloaan Pohjoismaissa. Tämä strateginen yrityskauppa on merkittävä virstanpylväs Accountor-konsernille, josta tulee puhtaasti talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistotoimittaja.

Se on myös merkittävä virstanpylväs Accountor-konsernin vahvistaessa asemaansa Suomessa ja Pohjoismaissa erikokoisten yritysten pilvipalveluohjelmistojen edelläkävijänä. Accountor-konserni tarjoaa asiakkailleen kattavia talous- ja henkilöstöhallinnon SaaS-ratkaisuja, jotka pohjautuvat syvään alan asiantuntemukseen, laajaan tuotevalikoimaan, alan johtaviin GenAI-valmiuksiin ja sitoutuneisiin työntekijöihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Accountor

Accountor on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoihin ja palveluihin. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Accountor on allekirjoittanut Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloitteen ja noudattaa sen vastuullisen liiketoiminnan periaatteita. Konsernin pääkonttori on Espoossa.

Aspia

Aspia on johtava teknologiaa hyödyntävien kirjanpito-, palkanlaskenta-, vero- ja neuvontapalvelujen tarjoaja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.  Uskomme vaikeiden asioiden helpottamiseen, tehokkuuteen, muutokseen, tietoon ja asiakkaidemme tukemiseen paikan päällä.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Accountor

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye