Nrep Oy

Nrepin yli 100 miljoonan euron kortteli Espoon Niittykummussa on valmistunut – Merkittävä askel kohti kestävämpää ja toimivampaa kaupunkiasumista

Jaa

Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö Nrep on viimeistellyt merkittävän rakennusprojektinsa Espoon Niittykummussa. Lähes 550 asunnon Riihitonttu-korttelikokonaisuus edustaa Nrepin sitoutumista laadukkaaseen asumiseen sekä kestävään rakentamiseen ja vastaa kasvavan kaupunginosan tarpeisiin.

Nrepin uusi Espoon Niittykumpuun valmistunut korttelikokonaisuus vastaa Espoon kaupungin kasvavaan asuntokysyntään, jonka odotetaan voimistuvan edelleen tulevina vuosina. Riihitonttuna tunnettu, yli 100 miljoonan euron rakennusinvestointi pitää sisällään kolme asuinkerrostaloa eli yhteensä lähes 550 Juli Living vuokra-asuntoa, jotka tarjoavat monipuolisia asumisratkaisuja modernin kaupunkielämän tarpeisiin.

Riihitonttu sijaitsee keskeisellä paikalla Niittykummun metroaseman ja kauppakeskuksen läheisyydessä. Korttelikokonaisuudesta löytyvät niin laadukkaat sauna- ja pesulapalvelut kuin myös kohtaamispaikkoja, viherkattoja sekä liiketiloja. Lisäksi asukkaiden käytössä ovat kerrostalojen yhteyteen rakennetut pysäköintihallit sekä yhteiskäyttöautot.

“Tavoitteenamme oli luoda ympäristö, joka ei pelkästään täytä asukkaiden tarpeita, vaan myös ylittää odotukset. Niittykummun korttelikokonaisuus on yksi Nrepin suurimmista ja merkittävimmistä asuinrakentamisen hankkeista, ja se ilmentää sitoutumistamme kehittää monimuotoista ja yhteisöllisempää kaupunkielämää modernien kiinteistöjen avulla yhdessä kaupungin ja rakennusalan toimijoiden kanssa”, kertoo Nrepin asuinliiketoiminnasta vastaava johtaja Elisa Tuomi.

Kestävää ja innovatiivista rakentamista

Kuten Nrepin kaikissa hankkeissa, myös Riihitontun kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa on panostettu kestävyyteen ja energiatehokkuuteen. Kaikki kerrostalot ovat LEED Gold -sertifioituja.

Riihitontun korttelikokonaisuuteen on asennettu aurinkopaneeleja ja viherkattoja, ja lämmöntuotannossa keskeisessä roolissa ovat yli kilometrin syvyiset maalämpökaivot. Niittykummun kohteessa pilotoitiin syvämaalämpökaivoja yhdessä QHeatin kanssa. Tämä innovatiivinen lämmöntuotantotapa vastaa noin 7 000 aurinkopaneelin päästövähennyspotentiaalia ja parantaa merkittävästi kiinteistöjen energiaomavaraisuutta mahdollistaen tehokkaamman lämmönkeruun.

“Koko rakennusprojektin toteutus kaikkine vaiheineen suunniteltiin noudattamaan Nrepin kestävän rakentamisen ohjelmaa. Vaikka hanke on vaatinut suuria investointeja sekä pitkäjänteistä sitoutumista, projekti saatiin toteutettua aikataulussa ja budjetissa. Tästä on kiittäminen kaikkien osapuolten välistä hyvää yhteistyötä”, sanoo Nrepin rakennuttajajohtaja Henri Hynynen.

Niittykummun korttelisuunnitelma ja alueen asemakaavamuutos kehitettiin yhteistyössä Espoon kaupungin ja urakoitsijan kanssa. Urakoitsijana toimi NCC, ja kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehdit Soini & Horto Oy.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Nrep on kiinteistösijoittaja, joka ajaa positiivista muutosta ihmisille ja planeetalle.

Nrep on Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä ja -sijoittaja, joka haluaa edistää koko kiinteistöalan muutosta kohti hiilineutraaliutta Yhtiö hallinnoi noin 19 miljardin euron kiinteistövarallisuutta Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa sekä työllistää yli 500 asiantuntijaa, joista yli 100 on Suomessa. Nrep tunnetaan aktiivisena kiinteistöjen kehittäjänä asiakaskeskeisyydestään sekä ratkaisuistaan kestävän kehityksen ja teknologian saralla. www.nrep.fi  Nrep on osa Urban Partnersia https://urban.partners/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nrep Oy

Noli Studios palvelee nyt koko pääkaupunkiseudulla – Nrep avasi Noli Otaniemen1.2.2024 14:00:00 EET | Tiedote

Pohjoismainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Nrep avaa uusimman joustavia majoitusratkaisuja tarjoavan Noli Studios -kohteensa Espoon Otaniemessä 1. helmikuuta. Noli Otaniemi on Espoon ensimmäinen Noli Studios -hotelli ja se on valmistuessaan suurempi kuin olemassa olevat Nolit Helsingissä ja Vantaalla. Noli Otaniemessä on kaiken kaikkiaan 15 kerrosta ja 406 eri kokoista studiota. Noli Otaniemi vahvistaa Nolin tavoitetta olla serviced living -palveluiden markkinajohtaja. Konseptissa yhdistyvät kodin mukavuus, hotellitason palvelut ja yhteisöllisyys. Noli Otaniemessä on muun muassa saunaosasto, kuntosali, yhteiskeittiö sekä yhteistä oleskelu- ja työskentelytilaa. Lisäksi katutasoon avataan aamiaista ja lounasta tarjoileva kahvila, joka on avoin muillekin kuin Nolin vieraille. Samalla tontilla toimii jo päivittäistavarakauppa. Noli Otaniemi palvelee kaikkia pääkaupunkiseudulla joustavaa majoitusta tarvitsevia, mutta erityisesti sen kohderyhmänä ovat Otaniemen ja Keilaniemen alueilla

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye