HSY

Konalan Sortti-aseman remontti alkaa elokuussa

Jaa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY peruskorjaa Konalan Sortti-asemaa syksyllä 5. elokuuta alkaen. Sortti-asema on remontin ajan suljettu, mutta Sortille avataan 7. elokuuta erillinen risupiha omenoiden, risujen ja puutarhajätteen vastaanottoon.

Remontissa uusitaan esimerkiksi Konalan Sortti-aseman aitoja, kaiteita ja valaistuksia. Kuva: HSY.
Remontissa uusitaan esimerkiksi Konalan Sortti-aseman aitoja, kaiteita ja valaistuksia. Kuva: HSY.

Konalan Sortti-aseman remontti alkaa 5. elokuuta ja kestää noin kaksi kuukautta. Tavoitteena on avata remontoitu Sortti-asema lokakuun puolivälissä. 

Sortti-asema on remontin ajan kiinni ja normaali kulkureitti on suljettu. HSY avaa kuitenkin 7. elokuuta Sortin alapihalle erillisen risupihan, jossa otetaan vastaan muutamaa syksyn sesonkijätettä: omenoita, risuja ja puutarhajätettä. Risupihalle ajetaan Paperitien kautta. Sortti-asemalle on tulossa myös kartta ja ajo-opasteet risupihalle.

– On harmillista, että joudumme pitämään Konalan Sortti-aseman kiinni remontin aikana. Toisaalta saimme nyt hyvän mahdollisuuden testata pop up  -Sortti-konseptia puutarhajätteiden ja risujen tuomiseen, HSY:n käyttöpäällikkö Eetu Keinänen kertoo.

Muut Sortti-asemat palvelevat Konalan remontin ajan normaalisti. Konalan Sortti-asemaa lähimpänä ovat Ruskeasannan ja Kivikon Sortti-asemat sekä Koivukylän Sortti-pienasema, joista Ruskeasanta ja Koivukylä palvelevat asiakkaita myös viikonloppuisin. Kaikkien Sortti-asemien aukioloajat löytyvät HSY:n verkkosivuilta.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun.                         

HSY – Puhtaasti parempaa arkea

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye