Karisto

Ilouutisia Kiltin tytön murhaopas -faneille: Sarjan esiosa, Kiltin tytön murhaleikki, ilmestyy elokuussa!

Jaa

Mistä kaikki alkoi? Koukuttava esiosa Holly Jacksonin huippusuositun trilogian ystäville. Kiltin tytön murhaopas -sarjan viimeinen osa ilmestyi tänä keväänä ja jätti monet nälkäiseksi Pippa Fitz-Amobin rikostutkimuksille.

Ilmestyy 8.8.2024

Pippa Fitz-Amobi saa kutsun kaikkien aikojen murhamysteeri-illalliselle. Pip ei ole juhlatuulella, mutta kun peli alkaa, hän huomaa heittäytyvänsä täysillä juonittelun ja petoksen maailmaan.

Pipin selvittäessä murhaajan henkilöllisyyttä johtolanka kerrallaan hänen mieleensä palaa myös eräs tosielämän murha...

Kiltin tytön murhaleikki on BookTok-ilmiöksi nousseen Kiltin tytön murhaopas -bestsellerin esiosa, joka sijoittuu aikaan ennen kuin Pipistä tuli itseoppinut murhatutkija ja rikospodcastin pitäjä.

Holly Jacksonin Kiltin tytön murhaopas -sarjaa on myyty maailmalla useita miljoonia kirjoja, ja sarjan kirjat ovat olleet menestys myös Suomessa. Sarjan viimeinen osa, Kiltti tyttö, kohta kuollut, ilmestyi tänä keväänä.

Ensimmäiseen kirjaan perustuvan Netflix-sarjan on määrä ilmestyä 1. elokuuta.

Kuten sarjan aiemmat kirjat, Kiltin tytön murhaleikin on kääntänyt Leena Ojalatva.

Palkittu brittikirjailija Holly Jackson alkoi kirjoittaa nuorena ja sai ensimmäisen romaaninsa valmiiksi jo 15-vuotiaana. Hän valmistui Nottinghamin yliopistosta, jossa hän opiskeli kielitiedettä ja luovaa kirjoittamista. Lontoossa asuva Jackson nauttii videopeleistä ja true crime -dokumenteista. Hän on tällä hetkellä yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaiten myyvistä naisdekkaristeista.

Kiltin tytön murhaleikki -kirja on saatavana myös Mimosa Willamon lukemana äänikirjana sekä sähkökirjana.

Arvostelukappalepyynnöt ja lisätiedot: anni.gullichsen@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Holly Jackson
Holly Jackson
Lataa
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Anu Holopaisen Salome kertoo kolmiodraamasta, jonka yhtenä osapuolena onkin kone – Äänikirjassa Salomen osuudet lukee tekoäly30.5.2024 12:26:04 EEST | Tiedote

Salome on ravisuttava kuvaus rakkaudesta, tekoälystä ja ihmisyydestä. Millainen on parisuhde koneen kanssa? Mitä tapahtuu, kun ihmiseltä oppivan koneen oma tietoisuus herää? Voiko kone olla mustasukkainen? Entä voiko sen kriisin tullen vain sammuttaa? Salomen äänen on antanut äänikirjaan näyttelijä Jane Kääriäinen. Ääni on tuotettu tekoälyllä.

Kariston hyvän mielen kesäkirjat20.5.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Kirsi Pehkonen: Hiukan hukassa – Siru Valpas, Matkalla Jylhäsalmelle Siru Valpas -sarja on Kirsi Pehkosen vauhdikas ja ronski viihdesarja, jossa Siru pyörittää omalaatuista etsintätoimisto Vitosta. Nyt ilmestyy sarjan toinen osa, Hiukan hukassa, jossa railakas meno jatkuu. Petollinen ex-mies suututtaa, ja ympärillä pyörii monenlaisia ihailijoita. Nyt Sirun pitäisikin päättää, kumpi houkuttelee enemmän: rosvo vai poliisi? Juhannukselle Kirsi Pehkoselta ilmestyy myös arkistojen kätköistä löytynyt todellinen aarre, Jylhäsalmi-sarjaa edeltävä lyhytkertomus Matkalla Jylhäsalmelle. Hiukan hukassa ilmestyy painettuna (14.6.), e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Anni Kajos. Matkalla Jylhäsalmelle -teos ilmestyy e- ja äänikirjana (20.6.). Emily Henry: Lempipaikka Booktok-ilmiöksi nousseen suosikkikirjailijan romaanissa rakkaus ja yhteiset muistot marinoidaan viinissä ja jätetään hautumaan lomaviikon lämpöön. Harriet ja Wyn ovat täydellinen pari. Paitsi että he erosivat jo puoli vuotta sitten ei

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye