Uudenmaan ELY-keskus

Helsingissä Kivihaan tunneli kiinni 8.–9.7. ja 9.-10.7.2024 välisinä öinä klo 22.00–05.00

Jaa

Helsingissä Hakamäentiellä (mt 100) sijaitsevan Mannerheimintien alittavan Kivihaan tunnelin molemmat tunneliputket suljetaan huoltotöiden vuoksi. Liikenne ohjataan tuona aikana tunnelin varareitille.

Kuvassa Kivihaan tunnelin kiertotie.
Kivihaan tunnelin kiertotie.

Kivihaan tunneli avataan liikenteelle heti huoltotöiden päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, maanteiden hoidon projektipäällikkö Risto Loikkanen, puh. 0295 021 000 (vaihde), e-mail etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaa:
NRC Group Finland Oy, Patrick Pasanen, puh. 040 862 5799 ja Riku Hirvonen, puh. 040 355 5134, e-mail etunimi.sukunimi(at)nrcgroup.fi

Liikenteen asiakaspalvelu, puh. 0295 020 600 (klo 9–15)

Kuvat

Kuvassa Kivihaan tunnelin kiertotie.
Kivihaan tunnelin kiertotie.
Lataa

ELY-keskukset edistävät alueellista kehittämistä

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye