Keski-Suomen ELY-keskus

Mt 428 Joutsa-Pertunmaa rakenteen parantamis- ja päällystystyöt alkavat

Jaa

Kesän aikana kunnostetaan Mt 428 Joutsan ja Pertunmaan välillä Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnan alueilla. Yhteensä uuden päällysteen saa 26,6 kilometriä. Kohteiden työt on aloitettu jo kuivatuksen kunnostamisella ja maakivien poistamisella.

Kuva: Keski-Suomen ELY-keskus
Kuva: Keski-Suomen ELY-keskus

Päällystyskohteella tehdään myös tien rakennekerrosten parantamista sekoitusjyrsinnän ja lisämurskeen avulla. Sekoitusjyrsinnät on tarkoitus aloittaa 8.7.2024.

Päällystystyöt on puolestaan tarkoitus aloittaa 22.7.2024 ja arvioitu valmistuminen on 23.8.2024 mennessä. Päällystykset aloitetaan ensin Joutsasta ja lopetetaan Pertunmaan puolella.

Työmaa aiheuttaa haittaa liikenteelle. Työn aikana ajoradalla on pitkiä murskepintaisia osuuksia, kunnes ne saadaan päällystettyä.  Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi sateiden takia.

Liikenneturvallisuuden ja päällystystyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällystystyömaan kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta sekä työnaikaisia liikenteenohjausjärjestelyjä.

Urakoitsijana toimii GRK Suomi Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530
Keski-Suomen ELY-keskus

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye