ELY-keskukset

Sipoon yhteysalusreitille tilapäinen palveluntuottaja, Porvoon reitin keskeytyneelle liikenteelle etsitään uusia järjestelyjä

Jaa

Porvoon ja Sipoon yhteysalusreitin liikennöintisopimus on irtisanottu johtuen palveluntuottajan vaikeuksista suorittaa tehtäviään. Sipoon reitillä liikennettä hoitaa 11.7. alkaen tilapäinen palveluntuottaja. Porvoon reitin osalta yhteysalusliikenne tulee toistaiseksi lakkaamaan. Reitille selvitetään korvaavaan liikenteen järjestämistä mahdollisimman nopeasti.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on irtisanonut Porvoon ja Sipoon yhteysalusreitin liikennöintisopimuksen EW Finland Oy:n kanssa 10.7.2024 sen jälkeen, kun yhtiö on ilmoittanut, että se ei pysty suorittamaan sopimuksen mukaisia velvoitteitaan. Pörtö Line ei täten jatka valtion yhteysalusliikenteen liikennöintiä.

Liikennettä tulee Sipoon reitin osalta hoitamaan tilapäisesti torstaista 11.7. alkaen Sibbo Skärgårdstrafik nykyisellä aikataululla. Tilaukset puhelimitse 050 562 5300.

Porvoon reitin osalta yhteysalusliikenne tulee toistaiseksi lakkaamaan, ja ELY-keskus selvittää korvaavan liikenteen järjestämistä mahdollisimman nopeasti. Porvoon reitin tulevien järjestelyjen osalta asiasta tiedotetaan erikseen heti, kun mahdollista.

Tilanne on todella valitettava ja ELY-keskus pahoittelee tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: projektipäällikkö Ilmari Viljanen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p. 0295 023 048 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELY-keskukset

Sinilevätilanne heikentynyt Lounais-Suomen alueella (Varsinais-Suomi, Satakunta)18.7.2024 11:48:48 EEST | Tiedote

Lounais-Suomen sinilevähavainnot ovat lisääntyneet viime viikosta satelliittikuviin ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vakioseurannan tietoihin perustuen. Sinilevää on havaittu hyvin runsaissa määrin erityisesti Saaristomeren sisä- ja välisaaristossa, mutta runsaita havaintoja on myös Selkämereltä. Suurin osa leväesiintymistä on sijainnut merialueilla, mutta myös joillakin sisävesialueilla on havaittu sinilevää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye