Messukeskus

7.6. vietetään Kansainvälistä messujen päivää

Jaa

Keskiviikkona 7.6. vietetään Kansainvälistä messujen päivää. Messut ansaitsevat oman teemapäivänsä, sillä tapahtumilla on oletettua isompi talousvaikutus ympäristölleen. Tuoreen laskelman mukaan Messukeskus Helsingin talousvaikutus pääkaupunkiseudulle yltää tänä vuonna jopa 250 miljoonaan euroon.

Kansainvälinen messujen päivä, Global Exhibition Day, järjestetään toista kertaa. Teemapäivää koordinoi messualan kansainvälinen liitto UFI.
Kansainvälinen messujen päivä, Global Exhibition Day, järjestetään toista kertaa. Teemapäivää koordinoi messualan kansainvälinen liitto UFI.

Laskelma perustuu Messu- ja Tapahtumajärjestäjät ry:n Haaga-Helialla teettämään tutkimukseen. Luku huomioi messujen välittömästi ja välillisesti aikaansaaman liikevaihdon, työllisyysvaikutukset ja verotulot. Pohjana käytetään tietoja messuvieraiden, näytteilleasettajien sekä kokous- ja kongressivieraiden määristä, rahankäytöstä sekä messu- tai kokousmatkan kestosta ja lähtöalueesta.

Messukeskuksen tuloksiin vaikuttaa merkittävästi se, että vankan perusohjelman lisäksi Pasilassa on alkamassa poikkeuksellisen vahva kongressikesä. Messukeskukseen tuovat kongressivieraita lähikuukausina muun muassa maailman suurin allergiakongressi EAACI, glaukoomakongressi WGC-2017, lääketieteen ammattilaisten koulutukseen keskittyvä AMEE 2017 -kongressi sekä huippuarvostettu tieteis- ja fantasiakirjallisuuden tapahtuma Worldcon.

– Palvelemme suomalaista elinkeinoelämää törmäyttämällä positiivisesti 1,1 miljoonaa kävijää ja 9000 messuilla esittäytyvää yritystä vuosittain. Lisäksi isännöimme yli 2200 kokousta ja kongressia. Kansainvälisenä messujen päivänä iloitsemme siitä, että Messukeskus on Taloustutkimuksen toimialatutkimuksessa alansa ylivoimaisesti tunnetuin yritys ja saa parhaan yleisarvosanan alan yrityksistä, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messut ovat Mainonnan Neuvottelukunnan tutkimuksen mukaan seitsemänneksi suurin media Suomessa. Markkinointiviestinnän kanavista ovat viime vuosina olleet kasvussa digi ja tapahtumat. Messualan globaaliksi markkina-arvoksi lasketaan nykyisin noin 55 miljardia dollaria.

Messukeskus juhlii Kansainvälistä messujen päivää supertarjouksella asiakkailleen

Messukeskus tarjoaa Kansainvälisenä messujen päivänä 7.6. asiakkailleen verkkokaupassaan vuosilipun 35 euron erikoishintaan (normaalihinta 50 e). Vuosilippu on Suomi 100 -juhlavuoden erikoistuote ja oikeuttaa rajattomaan sisäänpääsyyn kaikille Messukeskuksen vuonna 2017 järjestämille yleisömessuille. Kansainvälinen messujen päivä, Global Exhibition Day, järjestetään toista kertaa. Teemapäivää koordinoi messualan kansainvälinen liitto UFI (The Global Association of the Exhibition Industry), jolla on 720 jäsenyritystä 84 maassa – yhtenä näistä Messukeskus Helsinki. www.ufi.org/ged | #GED17

Messukeskus Helsinki edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

www.messukeskus.com | #Messukeskus

Kuvia messuista ja Messukeskuksesta vapaaseen käyttöön: https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/cf250ece03dd702670fe30eb3f47f1f7

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Kansainvälinen messujen päivä, Global Exhibition Day, järjestetään toista kertaa. Teemapäivää koordinoi messualan kansainvälinen liitto UFI.
Kansainvälinen messujen päivä, Global Exhibition Day, järjestetään toista kertaa. Teemapäivää koordinoi messualan kansainvälinen liitto UFI.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme