Kimmo Pyykkö -taidemuseo

80 kuvaa näyttelystä - suunnnittelija Merja Palin taltioi ja kuvittaa näyttelyä avajaisten jälkeen

Jaa

Suunnittelija Merja Palinin uran 25-vuotisjuhlanäyttely Suunnittelijan silmin on esillä Kangasala-talon galleriassa. Näyttely on esillä 80 päivää, 3.9. asti. Palin kuvittaa ja taltioi näyttelytunnelmia sosiaalisessa mediassa näyttelyn ajan.

Merja Palin dokumentoi näyttelyä 80 kuvalla. Kuva Tiina Kuivalainen.
Merja Palin dokumentoi näyttelyä 80 kuvalla. Kuva Tiina Kuivalainen.

Merja Palin on Kangasalan Liuksialassa asuva taideteollinen suunnittelija, jonka näyttely Suunnittelijan silmin avattiin 14.6. Kangasala-talon galleriassa. 25-vuotisjuhlanäyttely koostuu Merja Palinin suunnittelemista kankaista ja tuotteista. Kankaat levittäytyvät myös galleriatilan ulkopuolelle Kangasala-talon aulaan.

Suunnittelijan silmin -näyttely on esillä 80 päivää, 3.9. asti. Palin kuvittaa ja taltioi näyttelytunnelmia sosiaalisessa mediassa. 

"Näyttelyni kestää Kangasala-talossa 80 päivää. Näyttely koostuu pääasiassa uusista töistäni. Historian havinaa ja uusiakin töitäni esittelen täällä Facebook-sivullani päivittäin koko näyttelyn ajan.

1/80 on ensimmäinen julkaistu kuosini, jonka suunnittelin kesällä 1992 Finlaysonille opinnäytetyönäni. Olin ollut kevään työharjoittelussa Etiopiassa ja tein kangaskuoseja etiopialaisen kulttuurin pohjalta Finlaysonille. Tämä etiopialaisesta korikuvioinnista syntynyt kuosi julkaistiin Sokoksen mallistossa." Merja Palin

Merja Palinin suunnittelemissa kuoseissa luonto on pääosassa. Luonnon kauneus ja suunnittelijan oman kädenjälki näkyy monissa suomalaisten yritysten kankaissa, pellavatuotteissa, lautasliinoissa, matoissa, vihkoissa, lahjapapereissa ja repuissa.

80 kuvaa näyttelystä
www.facebook.com/palindesign/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa näyttelystä ja haastattelupyynnöt
Merja Palin
merja.palin@gmail.com
040 747 1816
www.palindesign.fi

Lehdistökuvat
Kuvatietoihin merkittävä suunnittelijan ja kuosin nimi sekä valmistaja.
Kaikki kuvat: Merja Palin.
https://www.dropbox.com/sh/rk9lmwbj9abfrn9/AAB7g1fJvsSnEqB5DioLy34Ba/Kangasala-talon%20galleria/Merja%2

Kuvat

Merja Palin dokumentoi näyttelyä 80 kuvalla. Kuva Tiina Kuivalainen.
Merja Palin dokumentoi näyttelyä 80 kuvalla. Kuva Tiina Kuivalainen.
Lataa
Merja Palinin ensimmäinen kuosi syntyi 1992. Vaikutteet haettiin Etiopiasta. Kuva Merja Palin.
Merja Palinin ensimmäinen kuosi syntyi 1992. Vaikutteet haettiin Etiopiasta. Kuva Merja Palin.
Lataa
Merja Palin, Laulujoutsen, Eurokangas. Kuva Merja Palin
Merja Palin, Laulujoutsen, Eurokangas. Kuva Merja Palin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6
36200 KANGASALA

040 773 0148http://www.kimmopyykkotaidemuseo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseon vaihtuvat näyttelyt esittelevät korkeatasoista kotimaista kuvataidetta kahdessa kerroksessa. Pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee taidemuseon kolmannessa kerroksessa avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita. Taidemuseon yleisötyöhön kuuluvat yleisö- ja teemaopastukset, opastukset, luennot ja työpajat eri kohderyhmille. Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kutsu mediatilaisuuteen ke 13.6. klo 11: Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä -näyttely6.6.2018 14:14Kutsu

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kesänäyttely esittelee espanjalaisia 1900-luvun mestareita ja suomalaisen taiteen kärkinimiä Lahtisten kokoelmasta. Kokoelmaa ovat vuosikymmenten ajan kartuttaneet lehtimies ja kustantaja Urpo Lahtinen, Hymy Lahtinen ja poikansa Jeppe Lahtinen. Näyttelyssä 16.6.–9.9.2018 nähdään lähes 100 teosta. Ennakkoilmoittautumiset ma 11.6. mennessä: laura.pekkala @ kangasala-talo.fi

Kutsu mediatilaisuuteen ke 13.6. klo 11: Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä -näyttely21.5.2018 15:02Kutsu

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kesänäyttely tuo yleisön nähtäville espanjalaisia 1900-luvun mestareita ja suomalaisen taiteen kärkinimiä Lahtisten kokoelmasta. Kokoelmaa ovat vuosikymmenten ajan kartuttaneet lehtimies ja kustantaja Urpo Lahtinen, Hymy Lahtinen ja poikansa Jeppe Lahtinen. Näyttelyssä 16.6.–9.9.2018 nähdään lähes 100 teosta. Ennakkoilmoittautumiset ma 11.6. mennessä: laura.pekkala @ kangasala-talo.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme