A-Katsastus Oy

A-Katsastus Group myy liiketoimintansa Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Puolassa

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 4.6.2018. A-Katsastus Group Oy on solminut IK Investment Partnersin kanssa kaupan, jolla A-Katsastus Groupin tytäryhtiöt Carspect AB (Ruotsi), A-Ülevaatus Oü (Viro), SIA Scantest (Latvia) sekä Autotest Polska Sp. Z.o.o siirtyvät uudelle omistajalle.

A-Katsastus Group on toiminut 2000-luvun menestyksekkäästi Ruotsissa, Baltiassa ja Puolassa ja se on ollut johtava yksityinen ajoneuvokatsastuspalvelujen tarjoaja 375 työntekijän ja 106 katsastusaseman verkostolla kyseisillä markkinoilla.

”Nyt solmittu kauppa tukee A-Katsastus Groupin strategiaa keskittää liiketoimintansa painopiste Suomen markkinoille. Jatkossa panostamme ajoneuvokatsastusten ja kuljettajantutkintopalvelujen ohella nopeasti kasvavaan kolarikorjaamo- ja vahinkotarkastusliiketoiminta-alueeseemme.” toteaa A-Katsastus Groupin toimitusjohtaja Kari Kivikoski.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Kari Kivikoski, toimitusjohtaja
A-Katsastus Group Oy
(yhteydenotot Annika Tuomi, puh. 045 632 2018)

Kristian Carlsson Kemppinen
Partner, IK Investment Partners
puh. +46 8 678 9500

www.ikinvest.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

A-Katsastus Oy
A-Katsastus Oy
Valimotie 9-11
00380 Helsinki

075 323 2000http://www.a-katsastus.fi

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa A-Katsastuksen katsastuspalvelujen lisäksi myös Ajovarman kuljettajantutkintopalvelut ja tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin, SVT:n vahinkotarkastukset, A-Test & Consultingin testauspalvelut ja korjaamolaitehuollot sekä  InCarin vauriokorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää yli  200:ssa toimipisteessä Suomessa.
www.a-katsastus.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Katsastus Oy

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR JATKAA KASVUAAN OSTAMALLA VAASAN PELTI JA AUTOMAALAUS OY:N LIIKETOIMINNAN31.8.2017 15:00:00 EESTTiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 31.8.2017 klo 15.00. InCar Oy ja Vaasan Pelti ja Automaalaus Oy ovat allekirjoittaneet 31.8.2017 sopimuksen, jolla Vaasan Pelti ja Automaalauksen liiketoiminnot siirtyvät osaksi valtakunnallista InCar-ketjua. Yhtiön perustajat Hannu Kivimäki ja Kari Vesterberg-Veikkari sekä henkilökunta jatkavat InCarin palveluksessa Vaasassa.

SUOMEN SUURIN AUTOVAURIOKORJAAMOKETJU INCAR, AUTO VATÉN HEINOLASTA JA A-KATSASTUS GROUPIN OMISTAMA PÄÄKAUPINKISEUDULLA TOIMIVA HARRY LAMPINEN YHDISTYVÄT29.3.2017 11:00:00 EESTTiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 29.3.2017, klo 11.00. InCar Invest Oy, Auto Vatén Oy ja Autopeltikorjaamo Harry Lampinen Oy yhdistyvät muodostaen valtakunnallisesti toimivan autojen vauriokorjaamiseen ja maalaamiseen sekä huoltoihin erikoistuneen 26 toimipisteen InCar -ketjun. InCar -ketjun yhdistetty liikevaihto tulee olemaan lähes 30 miljoonaa euroa ja ketjun henkilöstöön kuuluu 190 autoalan asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme