Aalto EE

Aalto EE:n taloudellinen vaikutus yliopistoyhteisössä uuteen ennätykseen

Jaa

Maailman 50 parhaan bisneskoulun joukkoon lukeutuva Aalto University Executive Education (Aalto EE) parantaa tasaisesti tuloskuntoaan. Viime vuonna yhtiö ylsi 21,7 miljoonalla eurolla ennätysliikevaihtoonsa (20,4 M€ vuonna 2017). Myös liiketulos parani edellisvuodesta ollen 1,4 miljoonaa euroa (0,8 M€ vuonna 2017).

Yhtiön toiminnasta kanavoituu vuosittain merkittävä summa takaisin Aalto-yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, rojalteina, valmennus- ja koulutuspalkkioina sekä vuokrina. Vuonna 2018 yliopiston omistama yhtiön taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä jatkoi edelleen kasvuaan ollen noin 3,7 miljoonaa euroa (3,1 M€ vuonna 2017).

”Vaikka Aallon kokonaisuudessa olemme pieni toimija, on Aalto EE:n rooli merkittävä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden vahvistamisessa. Olemme oikotie kulmahuoneisiin tavoittaessamme vuosittain noin 7 000 johtajaa ja avainasiantuntijaa eri toimialoilla ja maissa”, luonnehtii toimitusjohtaja, professor of practice Pekka Mattila.

Jatkuvasta opiskelusta tulee uusi normaali

Aalto EE etsii määrätietoisesti kasvua myös seuraavina vuosina. Markkina on otollinen, sillä jatkuvasta opiskelusta ja itsensä kehittämisestä on tullut uusi normaali. Vuonna 2019 yhtiö tekee uusia avauksia uusien rahoitusmallien, henkilökohtaisen valmennuksen ja julkisen johtamisen alueilla.

Tämän lisäksi Aalto EE:n Aasian toimintojen luonne uudistuu yhä enemmän verkostopohjaiseksi. ESADE Business Schoolin kanssa yhdessä järjestetty globaali MBA -ohjelma käynnistyi marraskuussa 2018. Samalla Singaporen kansallisiin kunnianhimoisiin hankkeisiin lukeutuvan Singapore University of Technology and Designin kanssa on allekirjoitettu aiesopimus myöhemmin vuonna 2019 käynnistyvästä laajasta johtamiseen ja teknologiaan keskittyvästä ohjelmakokonaisuudesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, professor of practice
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Osaamisen murros vaikuttaa Suomen kilpailukykyyn – organisaatioiden johtajilla merkittävä rooli12.9.2019 09:17:45 EESTTiedote

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on tehnyt johtajilta johtajille tarkoitetun käsikirjan osaamisen murrokseen ja Suomen kilpailukyvyn parantamiseen. Kirja on tehty yhteistyössä Aalto-yliopiston työelämäprofessori Risto Sarvaksen ja opiskelijoiden kanssa. ”Saa soveltaa – osaamisen ja kilpailukyvyn pieni käsikirja” julkaistaan torstaina 12.9.2019.

Aalto EE luo pohjoismaiden suurimman johtamisen ja asiantuntijuuden kehittämisen keskittymän11.7.2019 08:06:12 EESTTiedote

Maailman 50. parhaan johtamisvalmentajan joukkoon lukeutuva Aalto University Executive Education (Aalto EE) luo Aalto-yliopisto Töölö -rakennukseen pohjoismaisittain uniikin keskuksen johtajien ja asiantuntijoiden osaamisen kehittämiselle. Aiemmin Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun käytössä ollutta ikonista päärakennusta peruskorjataan ja uudistetaan parhaillaan. Rakennus on muuttovalmis vuoden 2020 loppuun mennessä. Aalto EE on Aalto-yliopiston omistaman rakennuksen päävuokralainen.

Aalto EE vahvistaa asemaansa rahoitusosaamisen ykkösenä – arvostettu CEFA-koulutus siirtyy Aalto EE:lle17.6.2019 07:57:06 EESTTiedote

Suomen Sijoitusanalyytikot ry ja Aalto University Executive Education (Aalto EE) ovat aloittaneet yhteistyön rahoitus- ja sijoitusalan ammattilaisten tutkintokoulutuksen järjestämisessä. Uudistettu ohjelma tarjoaa enemmän lähiopetuspäiviä ja Aalto EE:llä on vahva rooli koko oppimisprosessin ajan. Kouluttajina toimivat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun rahoituksen ja laskentatoimen laitoksien professorit. CEFA-tutkinnon (Certified European Financial Analyst) myöntää alan eurooppalainen kattojärjestö EFFAS (European Federation of Financial Analysts Societies).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme