Vaasan kaupunki - Vasa stad

Äänestä Vaasan Lucia-mummoa 2019

Jaa

Lucia-mummo –ehdokkaita voi äänestää 20.11. – 5.12.2019 (klo 16) Vaasan kaupungin nettisivuilla www.vaasa.fi/lucia-mummo sekä pääkirjastossa, Ruukinkartanossa ja Vuorikeskuksessa. Ehdokkaat ovat tänä vuonna Ikäkeskuksen korttelikerhoissa kävijöitä. Valitse suosikkisi ja anna äänesi!

Lucia-mummo -ehdokkaat 2019

1. Sinikka Uitto: Sinikka on kaikista huolehtiva auttaja. Joskus Sinikka yllättää suussa sulavilla leivonnaisilla kerholaiset. Lapsilla on erityinen paikka hänen sydämessään.

2. Maire Pettinen: Maire on iloinen ja energinen osallistuja. Hän on monessa mukana. Maire on luova ja käsistään taitava.

3. Kyllikki Kypärä: Kyllikki on aktiivinen osallistuja. Iloinen, ystävällinen ja taiteellinen käsityöntekijä. Laaja suku on Kyllikille tärkeä.

4. Eila Ilola: Eilalla on kerrottavanaan lumoavia tarinoita Vaasan historiasta. Hän on sisukas ja iloinen monitaitaja. 

5. Tuula Buss: Tuulalla on suuri sydän. Hän on ystävällinen, toiset huomioon ottava, iloinen ja huumorintajuinen.

6. Pirkko Piiroinen: Pirkko on hyväntuulinen kaikkien kanssa toimeentuleva elämänmyönteinen, reipas ryhmäläinen.

7. Liisa Hanka: Liisa on toimelias ja energinen liikkuja. Liisa on sanavalmis ja hauska, joka saa ryhmäläiset aina hyvälle mielelle.

8. Helvi Mäkinen: Helvi on toimelias tarinankertoja. Suuri perhe on Helvin sydäntä lähellä. Helvi ompelee mielellään hyväntekeväisyyteen.

Kuvat: Esa Siltaloppi Media Oy

Lucia-mummo –ehdokkaita voi äänestää myös Vaasan Lucia-Mummo Facebook-sivulla (www.facebook.com/Vaasan-Lucia-Mummo-1674757266070079/). Vaasan Lucia-mummo 2019 kruunataan 13.12.2019 Vuorikeskuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist, puh. 0400 668 197, leena.nyqvist@vaasa.fi
Viriketoiminnan ohjaaja Johanna Rapo, puh. 040 530 4739, johanna.rapo@vaasa.fi

Kuvat

Lataa
Sinikka Uitto
Sinikka Uitto
Lataa
Maire Pettinen
Maire Pettinen
Lataa
Kyllikki Kypärä
Kyllikki Kypärä
Lataa
Eila Ilola
Eila Ilola
Lataa
Tuula Buss
Tuula Buss
Lataa
Pirkko Piiroinen
Pirkko Piiroinen
Lataa
Liisa Hanka
Liisa Hanka
Lataa
Helvi Mäkinen
Helvi Mäkinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

KORJATTU: Kirjastolla kokoontuu keväällä ilmastoaiheiset lukupiirit suomeksi ja ruotsiksi15.1.2021 12:48:21 EETTiedote

KORJATTU KOHTA: RUOTSINKIELISEEN LUKUPIIRIIN ON ILMOITTAUDUTTAVA MARJA.MIKOLA@VAASA.FI. Vaasan kaupunginkirjasto on mukana valtakunnallisessa lukupiirikampanjassa, jossa voi lukea, keskustella ja kuunnella ilmasto- ja luontokriisistä paikan päällä kirjastossa. Ilmastolukupiirit kokoontuvat pääkirjastossa kevään aikana tiistaisin (suomeksi) ja lauantaisin (ruotsiksi).

Årets unga konstnär 2021 är Joel Slotte – Utställning i höst i Vasa15.1.2021 11:02:04 EETTiedote

En utställning av Joel Slotte, som valts till årets unga konstnär 2021, får vi på hösten se i Vasa. Verk av den Karlebybördiga bildkonstnären är utställda på Tikanojas konsthem 1.10.2021-23.1.2022 som en del av jubileumsårets program. Utställningen inleder samarbetet mellan Tammerfors konstmuseum och Vasa stads museer med den traditionellt viktiga Årets unga konstnär –traditionen, som varje år lyfter fram en lovande konstnär under 35 år. Samarbetet lyfter å ena sidan fram en regional ung konstnär och å andra sidan är utställningen i Tikanojas konsthem också konsthemmets satsning på barns och ungas konstfostran.

Vuoden nuori taiteilija 2021 on Joel Slotte – Näyttely syksyllä Vaasassa15.1.2021 11:01:02 EETTiedote

Vuoden 2021 nuoreksi taiteilijaksi valitun Joel Slotten yksityisnäyttely nähdään syksyllä Vaasassa. Kokkolasta lähtöisin olevan kuvataiteilijan teoksia on esillä Tikanojan taidekodissa 1.10.2021-23.1.2022 osana juhlavuoden ohjelmistoa. Näyttely aloittaa yhteistyön Tampereen taidemuseon ja Vaasan kaupungin museoiden välillä valtakunnallisesti merkittävällä Vuoden Nuori Taiteilija -traditiolla, joka vuosittain nostaa esiin lupaavan alle 35-vuotiaan taiteilijan. Yhteistyö nostaa esiin yhtäältä alueellisen nuoren taiteilijan, ja toisaalta näyttely Tikanojan taidekodissa perustuu myös taidekodin lasten ja nuorten taidekasvatukselliseen painotukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme