Vaasan kaupunki - Vasa stad

Äänestä Vaasan Lucia-mummoa 2019

Jaa

Lucia-mummo –ehdokkaita voi äänestää 20.11. – 5.12.2019 (klo 16) Vaasan kaupungin nettisivuilla www.vaasa.fi/lucia-mummo sekä pääkirjastossa, Ruukinkartanossa ja Vuorikeskuksessa. Ehdokkaat ovat tänä vuonna Ikäkeskuksen korttelikerhoissa kävijöitä. Valitse suosikkisi ja anna äänesi!

Lucia-mummo -ehdokkaat 2019

1. Sinikka Uitto: Sinikka on kaikista huolehtiva auttaja. Joskus Sinikka yllättää suussa sulavilla leivonnaisilla kerholaiset. Lapsilla on erityinen paikka hänen sydämessään.

2. Maire Pettinen: Maire on iloinen ja energinen osallistuja. Hän on monessa mukana. Maire on luova ja käsistään taitava.

3. Kyllikki Kypärä: Kyllikki on aktiivinen osallistuja. Iloinen, ystävällinen ja taiteellinen käsityöntekijä. Laaja suku on Kyllikille tärkeä.

4. Eila Ilola: Eilalla on kerrottavanaan lumoavia tarinoita Vaasan historiasta. Hän on sisukas ja iloinen monitaitaja. 

5. Tuula Buss: Tuulalla on suuri sydän. Hän on ystävällinen, toiset huomioon ottava, iloinen ja huumorintajuinen.

6. Pirkko Piiroinen: Pirkko on hyväntuulinen kaikkien kanssa toimeentuleva elämänmyönteinen, reipas ryhmäläinen.

7. Liisa Hanka: Liisa on toimelias ja energinen liikkuja. Liisa on sanavalmis ja hauska, joka saa ryhmäläiset aina hyvälle mielelle.

8. Helvi Mäkinen: Helvi on toimelias tarinankertoja. Suuri perhe on Helvin sydäntä lähellä. Helvi ompelee mielellään hyväntekeväisyyteen.

Kuvat: Esa Siltaloppi Media Oy

Lucia-mummo –ehdokkaita voi äänestää myös Vaasan Lucia-Mummo Facebook-sivulla (www.facebook.com/Vaasan-Lucia-Mummo-1674757266070079/). Vaasan Lucia-mummo 2019 kruunataan 13.12.2019 Vuorikeskuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist, puh. 0400 668 197, leena.nyqvist@vaasa.fi
Viriketoiminnan ohjaaja Johanna Rapo, puh. 040 530 4739, johanna.rapo@vaasa.fi

Kuvat

Lataa
Sinikka Uitto
Sinikka Uitto
Lataa
Maire Pettinen
Maire Pettinen
Lataa
Kyllikki Kypärä
Kyllikki Kypärä
Lataa
Eila Ilola
Eila Ilola
Lataa
Tuula Buss
Tuula Buss
Lataa
Pirkko Piiroinen
Pirkko Piiroinen
Lataa
Liisa Hanka
Liisa Hanka
Lataa
Helvi Mäkinen
Helvi Mäkinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme