Lääkärikeskus Aava Oy

Aava tarjoaa lomautetuille työterveysasiakkailleen sairaanhoidon

Jaa

Perheyritys Aava haluaa auttaa jälleenrakennuksessa tukemalla suomalaisia yrityksiä. Hyväntekeväisyyshankkeessa Aava tarjoaa sairaanhoidon kaikille niille työterveysasiakkailleen, jotka eivät sitä lomautettuna saa.

Jälleenrakennuskampanjassa tarjotaan työterveyteen liittyvät sairaanhoitopalvelut kolmen kuukauden ajan ilmaiseksi niille työterveyshuollon asiakkaille, jotka ovat joutuneet lomauttamaan henkilökuntaansa ja karsineet lomautetuilta työterveyshuollon palvelut lakisääteiseen minimiin. Lomautetut saavat Aavasta 1.6.–31.8. välisenä aikana työterveyslääkärin, yleislääkärin, työterveyshoitajan ja sairaanhoitajan palvelut, sekä perustason laboratorio- ja kuvantamistutkimukset.

”Aloimme rajoitusten ja koronakriisin myötä miettiä, miten voisimme kantaa kortemme kekoon myös yhteiskunnallisesti. On tärkeää pitää huolta ihmisten terveydestä silloinkin, kun normaali polku lääkärikäynnille ei ole mahdollinen”, Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio sanoo.

”Kriisi iski meihinkin, asiakaskäynnit tippuivat varsinkin alussa melko dramaattisesti ja olemme joutuneet lomauttamaan myös omaa henkilökuntaamme. Mikään raha ei kuitenkaan ole tärkeämpää kuin ihmisten terveys. Omalle henkilökunnallemme kuuluu lomautettunakin täysi työterveyshuolto. Haluamme pitää huolta myös asiakasyritystemme henkilökunnan terveydestä näinä vaikeina aikoina, joten tarjoamme heille veloituksetta mahdollisuuden samaan. Olen valtavan onnellinen, että ammatinharjoittajina toimivat lääkärimme lähtivät kampanjaan mukaan vapaaehtoistyöllä.”

Jälleenrakennuksessa työntekijöiden terveys ja jaksaminen on tärkeää. Työterveyshuolto on avainroolissa pitämässä tästä huolta. Talouden ja terveyden kehitys kulkevat käsi kädessä, investointi hyvinvointiin on aina kannattava. Vaikeina aikoina se on edellytys toiminnan ylläpitämiselle, sillä vain henkisesti ja fyysisesti terve työntekijä jaksaa tehdä tehtävänsä. Työkyvyn ylläpito on suoraan tuottavuutta kasvattava toimenpide.

”Maailmassa on tarjottu niin paljon ilmaisia palveluita, joissa on joku koira haudattuna, etteivät asiakasyrityksemme oikein uskoneet, ettei tässä kampanjassa sellaista ole. Emme myy tämän yhteydessä mitään lisäpalveluita, emmekä pyri laajentamaan sopimuksia. Haluamme vain auttaa”, kertoo yrityspalveluiden johtaja Ossi Koskinen Aavasta.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lääkärikeskus Aava Oy
Lääkärikeskus Aava Oy
Annankatu 32
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 380 3838http://www.aava.fi

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Huolenpitomme kantaa läpi ihmisen koko elämän. Perheyrityksessämme toimii yli 1200 ammattilaista, 18 toimipisteessä, 12 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme rohkeasti, viisaasti ja välittäen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lääkärikeskus Aava Oy

Johtajat ovat nyt kovilla - poikkeustilanteessa johtamistaidot ja henkilöstön hyvinvointi ratkaisevat yrityksen menestyksen17.8.2020 08:00:00 EEST | Tiedote

Koronapandemian aikana moni kokenutkin johtaja on tilanteessa, jossa ei ole koskaan ollut urallaan. Taloudellisten muutosten lisäksi etänä johtaminen, live-kohtaamisten puute ja nopeasti käyttöön otetut uudet toimintamallit laittavat esimiehet koville. Lääkärikeskus Aava ja Danske Bank tarjoavat valmennusta 200 yritysjohtajalle, jotta nämä jaksaisivat paremmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme