ABB Oy

ABB sähköisen Formula E -sarjan nimikkosponsoriksi

Jaa

ABB ja sähköinen Formula E -sarja ovat solmineet uraauurtavan kumppanuuden tulevaisuuden sähköisen liikenteen kehittämiseksi. ”ABB FIA Formula E Championship” on maailman ensimmäinen täysin sähköinen kansainvälisen autoliiton FIA:n sarja.

ABB ja sähköinen Formula E -sarja ovat solmineet uraauurtavan kumppanuuden tulevaisuuden sähköisen liikenteen kehittämiseksi. Kuvassa Ulrich Spiesshofer, ABB:n pääjohtaja ja Alejandro Agag, Formula E:n perustaja ja pääjohtaja.
ABB ja sähköinen Formula E -sarja ovat solmineet uraauurtavan kumppanuuden tulevaisuuden sähköisen liikenteen kehittämiseksi. Kuvassa Ulrich Spiesshofer, ABB:n pääjohtaja ja Alejandro Agag, Formula E:n perustaja ja pääjohtaja.

Formula E -sarjan ensimmäinen kisa ajettiin Pekingissä syyskuussa 2014. Sittemmin sarja on lunastanut paikkansa kansainvälisen sähköisen moottoriurheilun ykkösenä. Seuraava kehitysaskel on globaalin teknologiajohtajan ABB:n nimen, innovointikyvyn ja teknologiajohtajuuden liittäminen sarjaan, joka tunnetaan jatkossa nimellä ”ABB FIA Formula E Championship.”

ABB:n osaaminen ja kokemus sähköistysratkaisuissa ja sähköisen liikenteen latausratkaisuissa sekä maailman laajin pikalatausasemien asennettu kanta tekevät yhtiöstä ihanteellisen kumppanin Formula E -sarjaan. Formula E toimii alustana sähköisen liikenteen sähköistysratkaisujen ja digitaalisten teknologioiden kehittämiseksi ja testaamiseksi. Sarja myös edistää sähköisten ajoneuvojen ja latausinfrastruktuurin sekä niihin liittyvien digitaalisten alustojen muotoilun ja toiminnallisuuksien kehittämistä. Yhdistämällä voimat ABB ja Formula E -sarja ovat erinomaisessa asemassa sähköisen liikenteen kehittämiseksi edelleen.

“Olemme erittäin innoissamme. Kumppanuudella Formula E -sarjan kanssa luomme sähköisen liikenteen tulevaisuutta”, sanoo ABB:n pääjohtaja Ulrich Spiesshofer. ”Tänään kaksi edelläkävijää yhdistävät voimansa. ABB ja Formula E sopivat luontevasti yhteen uusimpien sähköistysratkaisujen ja digitaalisten teknologioiden suunnannäyttäjinä. Yhdessä käynnistämme uuden vaiheen tässä jännittävässä urheilulajissa ja muodostamme suorituskyvyltään huippuluokan tiimejä. Yhdessä luomme tulevaisuutta - yksi sähköistävä kilpailu kerrallaan.”

Formula E -sarjan perustaja ja pääjohtaja Alejandro Agag toteaa: “Tämä on historiallinen päivä Formula E:lle, ja minulla on kunnia toivottaa globaali teknologiajohtaja ABB tervetulleeksi Formula E:n nimikkosponsoriksi. ABB tuo mukanaan kokemusta ja asiantuntemusta sähköistysratkaisuista ja digitaalisista teknologioista. Molemmilla yhtiöillä on sama into koetella mahdollisuuksien rajoja. Yhdessä, yhteistyökumppaneina, esittelemme uraauurtavaa teknologiaa ympäri maailmaa faneille ja muillekin, jotka seuraavat ABB FIA Formula E Championship -sarjaa.”

ABB on maailman johtava sähköisen liikenteen infrastruktuuritoimittaja. Se tarjoaa täydellisen valikoiman latausratkaisuja sähköautoille, sähkö- ja hybridibusseille sekä sähköistysratkaisuja merenkulkuun ja raideliikenteeseen. ABB tuli mukaan sähköisen liikenteen latausmarkkinoille vuonna 2010. Tällä hetkellä yhtiöllä on globaali, yli 6 000 pikalatausaseman asennettu kanta, joka kasvaa nopeasti.

ABB FIA Formula E Championship -sarja

ABB FIA Formula E Championship on FIA:n sähköisen katuautoilun kilpasarja ja maailman ensimmäinen täysin sähköinen kansainvälinen yksipaikkainen autourheiluluokka. Formula E tuo sähköisen rengastaiston maailman johtaviin kaupunkeihin; kilpailut käydään ikonisissa maisemissa sellaisissa kaupungeissa kuin New York, Hong Kong, Pariisi ja Zürich.

Kilpasarjan neljänteen kauteen osallistuu 10 tiimiä ja 20 kuljettajaa, jotka kilpailevat 11 kaupungissa viidellä mantereella, ja voittaja kruunataan ABB Formula E -mestariksi. Seuraava osakilpailu käydään Marrakeshissa 13. tammikuuta, ja vuoden 2018 maailmanmestaruus ratkeaa heinäkuussa.

Seuraa Formula E:tä:

- www.FIAFormulaE.com

- Facebook: www.facebook.com/FIAFormulaE

- Instagram: www.instagram.com/FIAFormulaE

- Twitter: www.twitter.com/FIAFormulaE  (@FIAFormulaE)

- YouTube: www.youtube.com/user/FIAFormulaE

Yhteyshenkilöt

Media Relations
media.relations@ch.abb.com
+41 43 317 7111

Kuvat

ABB ja sähköinen Formula E -sarja ovat solmineet uraauurtavan kumppanuuden tulevaisuuden sähköisen liikenteen kehittämiseksi. Kuvassa Ulrich Spiesshofer, ABB:n pääjohtaja ja Alejandro Agag, Formula E:n perustaja ja pääjohtaja.
ABB ja sähköinen Formula E -sarja ovat solmineet uraauurtavan kumppanuuden tulevaisuuden sähköisen liikenteen kehittämiseksi. Kuvassa Ulrich Spiesshofer, ABB:n pääjohtaja ja Alejandro Agag, Formula E:n perustaja ja pääjohtaja.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ABB Oy
ABB Oy
Sähkömäki 4
65320 VAASA

010 22 11http://www.abb.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ABB Oy

ABB-yhtymän Q2/2018 tulos: Kannattava kasvu jatkuu19.7.2018 10:19Tiedote

- Kokonaistilaukset kasvoivat 8 %1, kasvua kaikissa divisioonissa ja regioonissa - Perustilaukset kasvoivat 9 %, kasvua kaikissa divisioonissa ja regioonissa - Liikevaihto kasvoi 1 % - Tilaus-laskutus-suhdeluku2 1,07x, >1 kaikissa divisioonissa - Operatiivinen EBITA-marginaali2 nousi 60 peruspistettä 13,0 %:iin - Operatiivinen EPS2 + 27 %4 - Nettotulos 681 miljoonaa US dollaria, kasvua 30 % - Operatiivisen liiketoiminnan kassavirta 1 010 miljoonaa US dollaria; koko vuoden kassavirrasta odotetaan vahvaa 1. Growth rates for orders, third-party base orders and revenues are on a comparable basis (local currency adjusted for acquisitions and divestitures). US$ growth rates are presented in Key Figures table. 2. For non-GAAP measures, see the “Supplemental Financial Information” attachment to the press release. 3. Constant currency (not adjusted for portfolio changes). 4. EPS growth rates are computed using unrounded amounts. Comparable operational earnings per share is in constant currency

KUTSU MEDIATAPAAMISEEN 5.7.: Älykäs kotiautomaatio lyö läpi Porin Asuntomessuilla20.6.2018 13:04Kutsu

Porin Asuntomessut poikkeavat aiempien vuosien messuista vähintäänkin siinä, että kotien asumismukavuutta, turvallisuutta ja energiansäästöä parantava älykäs kodinohjaustekniikka on messukodeissa läsnä merkittävästi laajemmin kuin Asuntomessuilla koskaan aikaisemmin. Yli kolmasosassa tämän vuoden Asuntomessujen omakotikohteista on käytössä ABB:n kotiautomaatio. Tervetuloa messujen aattona 5.7. klo 11.30 ABB:n ständille messukohteeseen Jokilammi 21, jossa esittelemme modernin talotekniikan lisäksi myös kotien uutta kustannustehokasta sähköautojen latausratkaisua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme