Osuuskauppa PeeÄssä

ABC CarWash Savilahti on avattu

Jaa

Uusi autonpesupaikka ABC Carwash Savilahti on avattu Kuopion Prisman viereen. ABC Carwash Savilahdessa on kaksi pesukaistaa, jotka ovat käytössä ympäri vuorokauden. Pesut soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, joiden korkeus on max. 2,80 m ja leveys max 2,50 m.

ABC Carwash Savilahti on ehdoton oman alansa ympäristövastuullisuuden edelläkävijä. Pesu on ensimmäinen henkilö- ja pakettiautojen pesupiste Suomessa, jossa tämänkaltainen vedenkierrätysjärjestelmä on käytössä.

Pesuun tulee Kärcher Oy:n toimittamat vedenkierrätyslaitteistot, joiden ansiosta pesujen vedenkulutus voidaan minimoida. Vedenkierrätyslaitteiston ja bioreaktorin tuomia etuja ovat muun muassa 100 % jäteveden puhdistus, jopa 85 %:n vedenkierrätysaste, kierrätysveden hajuttomuus, kierrätysveden hyvä laatu, ja todellisen jäteveden laadun paraneminen hiilivetyjen ja raskasmetallien bioreaktorissa tapahtuvan neutraloinnin ansiosta.

Ympäristöystävällisyys on huomioitu myös sähkönkulutuksessa. Uudet pesukoneet saavat sähkönsä auringosta, joka tuotetaan Prisman kiinteistön katolla olevalla aurinkovoimalalla. Lisäksi pesussa on käytössä ainoastaan ympäristöystävällisiä mutta tehokkaita pesuaineita ja tietenkin pehmeät pesuharjat, jotka eivät vauriota auton pintoja.

Pesulaitteet ovat Pirkkalassa valmistettuja Tammermatic Oy:n avainlipputuotteita. Pesuhallit puolestaan on rakentanut kuopiolainen Maanrakennus Lyytinen Oy.

Maailmanlaajuisesta komponenttipulasta johtuen maksupäätteiden toimituksessa on ollut haasteita ja ne toimitetaan myöhemmin. Tästä johtuen niin ABC CarWash Savilahdessa kuin Pitkälahdessakin toinen pesuhalleista on toistaiseksi käytössä vain ABC-mobiilissa. ABC Carwash Savilahti täydentää PeeÄssän autopesutarjontaa. Ennestään autopesuja on ollut tarjolla ABC Siilinjärvellä ja ABC Pitkälahdessa.

ABC CarWash Savilahti on osa ABC Pitkälahden liiketoimintaa. Pesuja uudesta autopesusta voi ostaa helposti ja nopeasti ABC-mobiilista. Lisäksi ABC Pitkälahdesta ja ABC Siilinjärveltä ostetut pesut käyvät kaikissa Osuuskauppa PeeÄssän autopesu toimipaikoissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Uusi Sale Särkiniemi on avattu19.11.2021 10:46:33 EET | Tiedote

Uusi Sale Särkiniemi on avattu Kuopiossa 18.11.2021. Myymälä on energiaa ja ympäristöä säästävä nykyaikainen lähikauppa. Ostamisen helppouteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Avara ja nykyaikainen myymälä tarjoaa nopeaa ja vaivatonta asiointia. Itsepalvelukassat normaalin kassapalvelun lisänä, kattava, särkiniemeläisten ostotottumuksien mukaan räätälöity valikoima jokapäiväisiin tarpeisiin sekä tuttu, ystävällinen henkilökunta toivottamassa entiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi särkiniemeläisten omaan kauppaan. Maalämpö, aurinkoenergia ja ympäristöystävällinen kylmätekniikka sekä ovelliset kylmäkaapit ja LED-valaistus ovat esimerkkejä Salen ympäristöystävällisistä ratkaisuista. Uuden Salen kokonaisenergiankulutus on alle puolet verrattuna entiseen myymälään. Rakentamisesta vastasi pääurakoitsija Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy.

Tapio Kankaanpää jää eläkkeelle23.9.2021 13:59:24 EEST | Tiedote

Toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää jää eläkkeelle kevättalvella 2022. Uuden toimitusjohtajan haku on käynnistetty ja valinta tullaan tekemään viimeistään alkuvuodesta 2022. - Matka PeeÄssässä alkoi elokuussa 1995, kun tulin toimialajohtajaksi. Siitä lähtien olen ollut johtoryhmän jäsen ja osallistunut hallitustyöskentelyyn. Vuodesta 2005 asti olen toiminut toimitusjohtajana ja mielestäni nyt on korkea aika vaihtaa osuuskaupan luotsia. Edessä on vielä monta työntäyteistä kuukautta, joiden aikana työ jatkuu normaalisti, toteaa toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää. Toimitusjohtajan hakua valmistelee PeeÄssän hallintoneuvoston nimeämisvaliokunta, jota johtaa hallintoneuvoston puheenjohtaja Mervi Vidgrén. Uuden toimitusjohtajan nimityksen tekee PeeÄssän hallintoneuvosto. - Uskon, että PeeÄssän toimitusjohtajan paikka kiinnostaa hakijoita. Toimitusjohtaja vastaa PeeÄssän liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Olemme mielenkiintoinen palveluyritys, joka tuottaa palveluja ja etuja asiakaso

Rimmaamot Kuopion ja Varkauden Prismalle23.9.2021 08:39:11 EEST | Tiedote

Asiakasomistajien palvelutarjontaa laajennetaan lokakuun alussa, kun Osuuskauppa PeeÄssä avaa uudet Rimmaamo -nimiset parturi-kampaamot Kuopion ja Varkauden Prismoihin. - Hiusalan palveluita on asiakasomistajien paljon käyttämä ja meille toivoma palvelualue, johon haluamme tuottaa asiakasomistajille enemmän palvelua. Näillä yksiköillä vastaamme asiakasomistajien kysyntään ja ne täydentävät hyvin Sokoksen Hyvä Olon, Parturi-Kampaamo Rastin ja Varkauden Emotionin palveluita., kertoo toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen. Kampaamot tulevat toimimaan ilman ajanvarausta. Prismojen yhteyteen avattavissa parturi-kampaamoissa on helppo asioida kauppaostosten yhteydessä. - Rimmaamo on parturi-kampaamo, joka toimii ilman ajanvarausta. Kauppareissun yhteydessä voi poiketa vaikkapa leikkauttamaan hiukset, kestovärjäyttämään kulmat tai föönauttamaan sateen kasteleman tukan edustuskuntoon. Rimmaamossa keskitytään 15–45 minuuttia kestäviin palveluihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme hetken rentoutusta

Ympäristöystävällinen ABC Carwash Kuopion Prismalle17.9.2021 09:28:42 EEST | Tiedote

Osuuskauppa PeeÄssä avaa lokakuun lopussa uuden ABC Carwashin Kuopion Prisman viereen. ABC Carwash Savilahdessa tulee olemaan kaksi pesukaistainen. Pesut soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, joiden korkeus on max. 2,80 m ja leveys max 2,50 m. ABC Carwash Savilahti tulee olemaan ehdoton oman alansa ympäristövastuullisuuden edelläkävijä. Pesu on ensimmäinen henkilö- ja pakettiautojen pesupiste Suomessa, jossa tämänkaltainen vedenkierrätysjärjestelmä on käytössä. Pesuun tulee Kärcher Oyn toimittamat vedenkierrätyslaitteistot, joiden ansiosta pesujen vedenkulutus voidaan minimoida. Vedenkierrätyslaitteiston ja bioreaktorin tuomia etuja ovat muun muassa 100% jäteveden puhdistus, jopa 98% vedenkierrätysaste,kierrätysveden hajuttomuus, kierrätysveden hyvä laatu,ja todellisen jäteveden laadun paraneminen hiilivetyjen ja raskasmetallien bioreaktorissa tapahtuvan neutraloinnin ansiosta. - Ympäristöystävällisyys on huomioitu myös sähkönkulutuksessa. Uudet pesukoneet saavat sähkönsä auringosta,

Tulospalkkaa keskimäärin 645 euroa per henkilö14.9.2021 13:21:47 EEST | Uutinen

Osuuskauppa PeeÄssällä on käytössä tulospalkkakäytäntö, jonka piiriin kuuluvat kaikki peeässäläiset. PeeÄssän henkilöstölle maksettiin vuoden 2021 ensimmäiseltä puolikkaalta tulospalkkoja lähes miljoonaa euroa, joka on keskimäärin 645 euroa per henkilö. - Tulospalkkaa sai nyt 1 535 peeässäläistä. Tulospalkitsemisen lisäksi työntekijät saavat 3–25 prosenttia ostoetua kaikista S-ryhmän toimipaikoista. Lisäksi meillä huolehditaan erilaisin keinoin työntekijöiden työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta. Esimerkiksi tuemme henkilöstön omaehtoista liikuntaa ja hyvinvointia työvirerahalla, joka on 180 euroa per henkilö vuodessa, kertoo henkilöstöjohtaja Suvi Honkanen. Tulospalkitseminen ohjaa työskentelyä kohti työpaikan tavoitteita, jotka on jokaisella toimipaikalle määritelty erikseen. Tulospalkka maksetaan työntekijöille tekemiensä työtuntien perusteella. Tulospalkkaan on oikeutettu sen toimipaikan henkilöstö, jossa tavoitteet on saavutettu asiakastyytyväisyyden, prosessin, henkilöstön se

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme