Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

ABC Piihovi uudistui entistä houkuttelevammaksi

Jaa

ABC Piihovissa lokakuussa alkanut remontti on pääosin valmistumassa jouluksi – Piihovi palvelee kodikkaassa kuosissa ja uudistunein palveluin 18. joulukuuta alkaen. Investointi on sangen mittava, kaikkiaan yli miljoona euroa.

ABC Piihovi, Salo
ABC Piihovi, Salo

Vuosien saatossa ABC Piihovista on tullut yksi Suomen suosituimmista liikennemyymälöistä. Se avattiin vuonna 2003 parahiksi ennen Turun ja Helsingin välisen moottoritien valmistumista. Asiakasvirtoja sinne tuo myös Somerontietä pitkin kulkeva vilkas poikittaisliikenne. Piihovi palvelee ABC-liikeidean mukaisesti monipuolisesti myös lähiseudulla asuvia ja siellä vapaa-aikaansa viettäviä.

Remontti on toteutettu ravintolassa, marketissa, saniteetti- ja aulatiloissa vaiheittain niin, että liikennemyymälä on voitu kuitenkin pitää koko ajan auki. 

ABC Piihovin sisätilat ovat kokeneet täydellisen muutoksen. Uusi ilme on raikas, valoisa ja kutsuva. Ravintola–kahvilamaailma muodostuu edelleen noutopöydästä, vitriinistä suolaisine ja makeine herkkuineen, Arnold´sin donitsit, à la carte -keittiön tarjonnasta sekä laajasta burgervalikoimasta. Uusia makuelämyksiä myös luvassa, pizzabuffa, paikallisia annoksia sekä erikoiskahvit. 

–  Asiakkaiden toiveesta olemme nostaneet listalle annoksia Salossa ja Lohjalla sijaitsevien suosittujen Antonio-ravintoloidemme tarjonnasta. Raaka-aineissa suosimme paikallisia vaihtoehtoja. Kotimaisuus ja paikallisuus korostuvat myös ABC Marketin monipuolisessa ja laajassa valikoimassa, ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen SSO:sta kertoo.

ABC Piihovissa palveleva market on uudistunut ABC Marketiksi. Sen valikoimat on räätälöity palvelemaan entistäkin paremmin liikkuvat asiakkaat tuoden esille muun muassa enemmän nopeita ja helppoja take away -ratkaisuja. Marketin uudistamisen johtotähtinä ovat olleet energiatehokkuuden parantaminen ja energian säästäminen. Kylmäkalusteet edustavat uusinta teknologiaa ja kaikki kalusteet ovat ovellisia. Ympäristövastuullista ajattelua toteuttavat myös mittarikentällä olevat sähköautonlataus- ja kaasuautojen tankkausmahdollisuudet. Erityisesti sähkölatausmahdollisuuksia kehitetään vahvasti lähitulevaisuudessa. Piihovin tontilla toimii edelleen myös raskaan liikenteen tankkauspiste. 

–  Vaikka avajaiset koronatilanteen vuoksi ovat pienimuotoiset, toivotamme kaikki asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi ABC Piihoviin. Toivomme, että tiellä liikkujien lisäksi yhä useammat paikalliset ihmiset vauvasta vaariin ottavat nämä uudistuneet lähipalvelut omakseen, Maarit Rissanen sanoo.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lla on yhteensä 4 ABC-liikennemyymälää, 2 SSO Liikennemyymälää, 9 ABC-automaattiasemaa sekä 3 CarWash-autonpesupistettä. ABC Piihovissa työskentelee n.33 palvelualojen ammattilaista. Liikennemyymälä on auki kello 5–24 vuoden jokaisena päivänä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen, maarit.rissanen@sok.fi, p. 044 3205 840

Kuvat

ABC Piihovi, Salo
ABC Piihovi, Salo
Lataa
ABC Piihovi, Salo ABC-market
ABC Piihovi, Salo ABC-market
Lataa
ABC Piihovi, Salo ravintola
ABC Piihovi, Salo ravintola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO jakaa jouluapuna Venner-ruokalaatikoita paikallisille vähävaraisille lapsiperheille21.12.2021 14:55:54 EET | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti syksyllä 2021 ensimmäistä kertaa yhteistyössä ruokapalvelu Vennerin kanssa hyväntekeväisyyskampanjan, joka saavutti asiakasomistajien keskuudessa valtavan suosion ja paikallisille perheille jaettiin raaka-aineet noin 5000 terveelliseen ateria-annokseen. Niinpä SSO päätti uusia kampanjan jo jouluksi ja lahjoittaa nyt vähävaraisille perheille jouluruokaa 10 000 euron arvosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme