Osuuskauppa Hämeenmaa

ABC Riihimäen palvelutarjonta vahvistui autopesulla

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvisti palvelutarjontaansa Riihimäellä, kun ABC-liikennemyymälän yhteyteen avattiin tänään ABC CarWash -autopesu.

Uusi ABC CarWash on nykyaikainen, läpiajettava pesuhalli, jonka kaksi autonpesukonetta varmistavat asioinnin sujuvuuden ja nopeuden.

– Hämeenmaalla oli jo ennestään Riihimäellä yksi autopesuhalli. Paikallisen Prisman yhteydessä toimiva ABC CarWash on ollut hyvin suosittu, ja siksi päätimme avata riihimäkeläisille myös toisen autopesupaikan, Hämeenmaan ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen sanoo.

– Asiakkaamme ovat toivoneet paikkakunnalle toista pesuhallia, ja nyt voimme vastata näihin toiveisiin.

ABC-liikennemyymälän pihassa sijaitseva uusi pesuhalli on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pesu maksetaan kätevästi autossa istuen, ja maksamisen voi hoitaa joko maksukortilla tai ABC-mobiilisovelluksella. Autopesusta saa myös Bonusta S-Etukortilla.

Pehmoharjat hellivät peltipintoja

ABC CarWash -pesu on paitsi helppo ja nopea, myös ympäristöystävällinen.

– Uusin käytössä oleva tekniikka ja ympäristöystävälliset pesuaineet tekevät autopesusta energiatehokkaan ja varmistavat korkean laadun, Kovanen mainitsee.

Korkeapainepesurit puhdistavat ajoneuvon pinnat ennen harjapesua, ja pehmoharjat viimeistelevät pesutuloksen.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen, 050 344 1462

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuone tarjoaa turvallisemman hotellivierailun8.7.2020 13:47:23 EESTTiedote

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone investoi uusien hotellihuoneiden lisäksi myös uudenlaiseen puhtauteen ja turvalliseen hotelliasiointiin. Virusten ja bakteerien leviämistä kosketuspinnoilta ehkäistään huolellisen siivouksen ja muiden toimenpiteiden lisäksi nyt myös nanoteknologiaan perustuvalla uudella suomalaisella innovaatiolla, katalyysipinnoituksella. Pintahygieniaratkaisuja tarjoavan Nanoksi Finland Oy:n pintojen katalyysikäsittely onkin ensimmäinen laatuaan, joka toteutetaan suomalaisessa hotellissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme