Osuuskauppa Keskimaa

ABC Vaajakoskesta viihtyisämpi – liikenneaseman sisätilat uudistetaan alkuvuonna 2019

Jaa

Vuonna 2003 avattu ABC Vaajakoski uudistetaan. Liikennemyymälän sisätilojen kalustus ja palvelutilojen sujuvuus uudistetaan vastamaan nykyasiakkaiden toivomuksia ja vaatimuksia. Muutoksessa uudistetaan tammi-helmikuun aikana myymälä-, ravintola- ja WC-tilat sekä tuotanto- ja varastotilat. Muutostyöt toteutetaan osissa niin että asiakkaita palvellaan ympäri vuorokauden myös uudistuksen aikana.

Havainnekuva ABC Vaajakosken uudistetuista sisätiloista. Kuva: Redcompass
Havainnekuva ABC Vaajakosken uudistetuista sisätiloista. Kuva: Redcompass

ABC Vaajakoski on avauksestaan 2003 lähtien kuulunut ABC-ketjun suurimpien ja suosituimpien liikennemyymälöiden joukkoon ja on palvellut vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä kuudentoista vuoden ajan. Miljoonat asiakaskäynnit ovat kuluttaneet paikkoja ja synnyttäneet uudistamisen tarpeita.

- Halusimme kuunnella asiakkaitamme ja teimme uudistumisen tarpeista asiakaskyselyn 3 000 Vaajakosken parhaalle asiakkaalle. Kyselyssä saimme asiakkailtamme konkreettisia ja hyviä ideoita muutettaviin asioihin. Tavoitteena on nyt freesata Vaajakoski pysähdyspaikaksi, jossa yhdistyvät viihtyisä miljöö ja laadukas ruoka, kertoo ABC Vaajakosken liikennemyymäläpäällikkö Tero Vaahto.

Liikennemyymälän ravintolan, marketin ja WC-tilojen miljööt, värit ja kalusteet uudistuvat ABC-ketjun päivitetyn, modernimman ilmeen mukaiseksi. Samalla palveluiden käyttöä helpotetaan järjestelemällä esim. kalusteita ja palvelupisteitä sujuvammin asioinnin varrelle. Tutut ravintola- ja marketpalvelut jatkavat päivitetyillä valikoimilla, ja marketissa panostetaan paistopistetuotteisiin ja mukaan otettaviin nopean syömisen tuotteisiin. Lisäksi lapsiperheiden asioinnista asemalla halutaan tehdä mukavampaa – leikkipaikka uudistetaan ja osa WC-tiloista muokataan tilavimmiksi perhe-WC-tiloiksi

- Pyrimme tekemään asioinnin asiakkaalle rauhallisemmaksi ja sujuvammaksi. Sisääntulosta tulee avarampi, tiloista viihtyisämpiä ja sisustuksesta modernimpi kalusteiden ja puupintojen myötä. Esimerkiksi ABC:n tuttu kelta-oranssi värimaailma muuttuu raikkaammaksi. Uskomme, että uudistus yllättää positiivisesti sekä paikalliset että tiellä matkaavat asiakkaamme, toteaa toimialajohtaja Heikki Tervanen.

Uudistuksessa kiinnitetään ilmeen lisäksi huomiota tilojen energiatehokkuuteen, akustiikkaan ja valaistukseen. Pääurakoitsijat ovat keskisuomalaiset Rakennusliike Alonen ja puusepänliike Palokan Puutuote.

- Uudistuksessa ABC Vaajakosken kylmäjärjestelmä uusitaan kokonaisuudessaan. Jatkossa kylmän tuottaa ympäristöystävällisempi hiilidioksidia hyödyntävä kylmäjärjestelmä, Tero Vaahto täsmentää.

ABC Vaajakosken uudistus käynnistyy heti vuoden vaihteen jälkeen viikolla kaksi. Liikennemyymälän sisätilojen uudistus valmistuu hiihtolomakaudelle viikolle kahdeksan. Muutostyöt toteutetaan osissa niin että liikennemyymälä on koko ajan auki ja asiakkaita palvellaan ympäri vuorokauden myös uudistuksen ajan. Liikennemyymälän ulkoilme uudistetaan toukokuussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja
Osuuskauppa Keskimaa, liikennemyymäläpäällikkö Tero Vaahto, 050 910 4979, tero.vaahto@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, toimialajohtaja Heikki Tervanen, 050 593 5764, heikki.tervanen@sok.fi

Kuvat

Havainnekuva ABC Vaajakosken uudistetuista sisätiloista. Kuva: Redcompass
Havainnekuva ABC Vaajakosken uudistetuista sisätiloista. Kuva: Redcompass
Lataa
Havainnekuva ABC Vaajakosken uudistetuista sisätiloista. Kuva: Redcompass
Havainnekuva ABC Vaajakosken uudistetuista sisätiloista. Kuva: Redcompass
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 600 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keskimaa työllistää lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan Iloa auttaa -hyväntekeväisyyskampanjassa äänestettiin liikkumisen ja leikkimielen puolesta16.9.2019 09:45:48 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo kolmannen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Tänä vuonna asiakasomistajilta kysyttiin mielipidettä lahjoituskohteesta. 18.8. päättyneeseen äänestykseen osallistui lähes 8 000 asiakasomistajaa. Eniten ääniä keräsi Liikkumista ja leikkimieltä -teema.

Keskimaan S-market Kolmikulmaan ja S-market Kuokkalaan mittavat myymäläuudistukset13.8.2019 10:12:40 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa S-market Kolmikulman ja S-market Kuokkalan Jyväskylässä. Molemmat S-marketit remontoidaan uudistuneen S-market -ilmeen mukaisiksi myymälöiksi. Myymäläuudistuksessa kaikki myymäläkalusteet uusitaan kylmäkalusteita myöten. Remonttityöt alkavat elokuun lopulla. S-marketien uudistuksien myötä tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä parempi ostokokemus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme