Oulun yliopisto

Abipäiville tulossa ennätysyleisö – ohjelmassa tarinoita opiskelijavaihdosta ja tukea oman alan valintaan

Jaa

Oulun yliopiston Abipäivät järjestetään Linnanmaan kampuksella keskiviikkona 7.11.2018 klo 9.00-15.00 ja torstaina 8.11.2018 klo 9.00-15.00. Sisäänkäynti tapahtumaan on tänä vuonna uudelta pääovelta 2T, Erkki Koiso-Kanttilan katu 3.

Abipäiville ovat tervetulleita kaikki toisen asteen opiskelijat sekä lukiosta että ammattikoulusta. Tapahtumaan odotetaan ennätyksellistä 5500 kävijää. Väylän varrella esittäytyvät Oulun yliopiston kevään 2019 yhteishakukohteet ja avoin yliopisto. Pääsisäänkäynnin Starttiviivalta saa apua ja tukea kiinnostavan koulutusalan valintaan. Esittelypisteillä eri alojen yliopisto-opiskelijat antavat ensi käden tietoa opiskelusta Oulun yliopistossa. 

Siintääkö haaveissa vaihto-opiskelu ja kansainvälinen opiskelijakokemus? Tänä vuonna Abipäivillä pääsee tapaamaan äskettäin opiskelijavaihdossa olleita opiskelijoita Study Abroad Fair -tapahtumassa Tellus Innovation Arenalla kumpanakin päivänä klo 11.00-14.00. Oulun yliopistolla on yli 500 vaihtokohdetta, joihin pääsee tutustumaan myös UniOulu Globe -sovelluksessa.

Ohjelma ja kartta Tuudo-sovelluksessa 

Abipäivien ohjelma ja aikataulut sekä Linnanmaan kampuksen kartta löytyvät Tuudo-sovelluksesta. Tuudon avulla voi rakentaa itselleen Abipäivät-lukujärjestyksen. Sovelluksesta näkee myös joukkoliikenteen aikataulut sekä kampuksen ravintolat. Tuudo on maksuton, ja sen voi ladata sovelluskaupasta. 

Etkö pääse paikan päälle? Abipäivien tunnelmia voi seurata @unioulu:n Instagramissa ja Snapchatissa. Tervetuloa tutustumaan Oulun yliopistoon ja löytämään oma alasi! 

Lisätietoa tapahtumasta: 

Oulun yliopiston Abipäivät

Abipäivät Facebookissa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markkinointisuunnittelija Hannakaisa Aikio
Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet
Oulun yliopisto
Puhelin: 0294482755
hannakaisa.aikio@oulu.fi

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Veden kiertokulussa arktisilla alueilla havaittu jo monia muutoksia – Tutkijat esittävät seurannan tehostamista vaikutusten ymmärtämiseksi ja lieventämiseksi20.5.2019 10:00:00 EESTTiedote

Makean veden kiertokulussa arktisilla alueilla on ilmastonmuutoksen seurauksena tapahtunut jo huomattavia muutoksia. Kokonaissadannan määrä monilla seuduilla on lisääntynyt johtuen muun muassa Jäämeren aikaisempaa pidemmästä avovesikaudesta. Lumen osuus sadannasta vähenee vaikuttaen voimakkaasti pohjoisten alueiden vedenkiertoon ja ekosysteemeihin.

Esidiabetes ei lisää sepelvaltimotautipotilaan sydänriskiä20.5.2019 05:00:00 EESTTiedote

Tyypin 2 diabeteksen esiaste eli niin sanottu esidiabetes ei lisää sepelvaltimotautia sairastavan sydänriskiä. Diabeteksen esiasteen vaikutuksia sepelvaltimotautipotilaiden sydänriskiin selvitettiin Oulun yliopiston johtamassa laajassa tutkimuksessa, jossa seurattiin noin 2000 sepelvaltimotautipotilaan terveyttä kuuden vuoden ajan. Kyseessä on ensimmäinen laajamittainen seurantatutkimus aiheesta.

Oulun yliopisto sai 6,6 miljoonaa euroa tutkimuksen profiloitumisen vahvistamiseen17.5.2019 10:30:27 EESTTiedote

Suomen Akatemia on tehnyt rahoituspäätökset yliopistojen tutkimuksen profiloitumisen vahvistamiseksi. Oulun yliopisto sai yhteensä 6,6 miljoonaa euroa digitaalisen terveyden, epäorgaanisten sivuvirtojen kiertotalouden sekä suurten data-aineistojen matemaattisen analyysin ja tekoälyn tutkimuksen vahvistamiseen. Nelivuotisella rahoituksella tuetaan yliopistojen strategioidensa pohjalta valitsemien tutkimusalojen kehittämistä ja korkeatasoisen tutkimuksen edellytysten vahvistamista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme