Schneider Electric

Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan

Jaa
 • Schneider Electricin uusi ratkaisu yhdistää tärkeät turvallisuusominaisuudet sekä valvonta-, hälytys- ja diagnostiikkatoiminnot.
 • Acti9 Active -tuotteet sisältävät johdonsuojan, vikavirtasuojan, valokaarivikasuojan ja ylijännitesuojan.
 • Acti9 Active -tuotteet on helppo asentaa ja yhdistää langattomasti EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävään.
 • Active Safety System -järjestelmä koostuu kolmesta eri komponentista: Acti9 Active -valokaarivikavirtasuojakatkaisijasta, EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävästä sekä EcoStruxure Power Monitoring Expertistä

Tiedote, 14.9.2022 – Kestävän kehityksen, energianhallinnan ja automaation digitalisoinnin edelläkävijä Schneider Electric on kehittänyt uuden ratkaisun sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan. Acti9 Active Safety System seuraa ja ennakoi uhkia ja auttaa näin parantamaan sähkönjakelun turvallisuutta ja luotettavuutta.

Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu, joka yhdistää vikavirta-, valokaari- ja johdonsuojauksen turvallisuusominaisuudet sekä valvonta-, hälytys- ja diagnostiikkatoiminnot. Yhdistelmä mahdollistaa asennusongelmien ja sähkövikojen varhaisen havaitsemisen ja auttaa välttämään tai lieventämään niiden seurauksia.

– Acti9 Active Safety System ​​tarjoaa edistynyttä sähköjärjestelmän turvallisuuden hallintaa. Sähköjärjestelmän toimintahäiriö voi aiheuttaa valtavia taloudellisia menetyksiä tai aiheuttaa uhkaa ihmishengille, joten järjestelmien ajantasainen kunto on ratkaisevan tärkeää, sanoo Schneider Electricin tuotepäällikkö Reija Talo.

Edistynyttä suojausta kompaktissa paketissa

Acti9 Active Safety System -järjestelmän ydin on Acti9 Active -laite. Siihen on integroitu vikavirtasuojakatkaisija, valokaarivikasuoja sekä ylijännitesuoja, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan palovaaroilta. Acti9 Active säästää tilaa sähkökeskuksessa, sillä neljän erillisen laitteen sijaan tarvitaan vain yksi, 36 mm:n kokoinen laite.

Tuotetta on saatavilla myös etävalvontaan liitettävänä versiona. Järjestelmän edistyneet toiminnallisuudet kuten ilmoitukset, diagnostiikka ja analytiikka antavat kiinteistöjen sähkötekniikkaan paremman näkyvyyden ja hallittavuuden. Ne varmistavat omalta osaltaan häiriöttömän ja turvallisen sähkönjakelun.

 • Sähkönjakelun katkoton jatkuvuus: vähemmän vikoja esihälytysten ja hälytysten ansiosta.
 • Turvallisuus: all-in-one-ratkaisussa kokonaisvaltaiset vikasuojausominaisuudet.
 • Tehokkuus: etävalvonnan, diagnostiikan ja analytiikan ansiosta vähemmän sähkönjakelun häiriöitä ja enemmän kustannustehokkuutta.

Helppo asennus ja huolto

 • Yksinkertainen asennus ja päivitys: Acti9 Active -laitteen voi yhdistää langattomasti Zigbee-yhteyden avulla EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävään, mikä tekee järjestelmän asennuksesta ja päivittämisestä helppoa.
 • Kompakti koko: integroitu 36 mm:n Acti9 Active -laite sopii pieniinkin keskuksiin.
 • Helppo huolto: diagnostiikka, analytiikka ja hälytykset varmistavat sähkökeskuksen toimintavarmuuden ja ajantasaisen huollon.

Yhdistä EcoStruxureTM Power Monitoring Expertiin

Acti9 Active Safety System on yhdistettävissä Power Monitoring Expertiin (PME), joka yksinkertaistaa monimutkaisten sähköjärjestelmien valvontaa ja hallintaa. PME on EcoStruxure Power -ratkaisun keskeinen elementti, jonka ominaisuudet suojaavat ihmisiä ja omaisuutta, varmistavat toiminnan jatkuvuuden ja säästävät aikaa ja rahaa. PME maksimoi järjestelmän käyttöajan ja toiminnan tehokkuuden hyödyntämällä IoT-yhdistettävyyttä ja hajautettua älyä.

 • Hälytysten älykäs ryhmittely: hälytysten ja tapahtumien suodatus, etsiminen ja luokittelu.
 • Graafiset aikajanat: hälytys- ja tapahtumajärjestyksen, niiden sijainnin ja mahdollisen vaikutuksen helppo analysointi.
 • Edistynyt energian visualisointi: analyysityökalut laskevat, mallintavat, ennustavat ja seuraavat järjestelmän suorituskykyindikaattoreita (Energy Performance Indicator, EnPI).
 • IEC 62443 -kyberturvallisuusstandardien mukainen.

Lisätietoja:

Linkki verkkosivuille

Reija Talo, tuotepäällikkö, Schneider Electric

reija.talo@se.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Schneider Electric tuo elintarvikemessuille maailmanluokan digitaaliset automaatiojärjestelmät13.9.2022 07:55:00 EEST | Tiedote

Messuilla on esillä Schneider Electricin elintarviketeollisuudessa laajalti käytössä olevat automaatiojärjestelmät eri kokoisiin elintarviketuotantoyksiköihin Clean-in-Place Advisor ratkaisee puhdistuksen ja ruokaturvallisuuden haasteita ja tehostaa tuotevaihtoja Schneider Electricin ProLeiT on CPG-prosessinohjausjärjestelmä, johon on sisäänrakennettuna MES-toiminnallisuudet Plant Advisor on teollisuuden digitalisaatioalusta useiden laitosten tai laitteistotoimittajien ympäristöihin EcoStruxure™Automation Expert yhdistää uniikisti tuotannon ja informaatiojärjestelmät Tiedote, 13.9.2022 – Schneider Electric tuottaa elintarviketeollisuutta palvelevia automaatiojärjestelmiä. Järjestelmät ovat ympäri maailman käytössä suurasiakkailla, mutta saatavilla on automaatioratkaisuja eri kokoisiin tuotantolaitoksiin ja -yksiköihin. Elintarvikemessuilla 14.–15.9.2022 Tampereella voi tutustua elintarviketeollisuuden digitaalisiin energianhallinta- ja automaatioratkaisuihin, joilla parannetaan kannatt

Nordic Graduate Program on vastavalmistuneiden syväsukellus työelämään8.9.2022 13:25:50 EEST | Tiedote

Tiedote, 8.9.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric aloitti elo-syyskuun vaihteessa uusien kykyjen koulutusohjelman, joka järjestetään Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Schneider Electricin Nordic Graduate Program on yhdeksän kuukauden pituinen ohjelma, joka on suunnattu teknisen tai kaupallisen alan opintonsa juuri päättäneille. Tänä vuonna ohjelmaan osallistuu 20 vastavalmistunutta kuudesta eri maasta. Koulutusohjelman osallistujat kokoontuvat aluksi neljän viikon perehdytykseen Tukholman toimistoon, missä he tutustuvat monipuolisesti Schneider Electricin toimintaan, muun muassa yrityksen arvoihin, liiketoiminnan tavoitteisiin, yrityksen rakenteeseen ja tärkeimpiin tuotteisiin. Yhteisen jakson jälkeen kukin osallistuja suuntaa takaisin lähtömaahansa. Siellä he tekevät tiivistä yhteistyötä kollegoidensa ja esihenkilöidensä kanssa ja saavat tätä kautta omaan rooliinsa sopivaa työkokemusta. Syvennyttyään työhön muutaman kuukauden om

Älykäs sähkönkäyttö esillä Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV -messuilla Schneider Electricin osastolla C-3186.9.2022 15:11:30 EEST | Tiedote

Schneider Electric on mukana Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylässä 7.–9.9.2022 Koteihin ja kiinteistöihin on tarjolla vaivattomia tapoja sähkönsäästöön, energiankäytön tehostamiseen ja optimointiin osastolla C 318 Schneider Electricin asiantuntijat pitävät tietoiskuja sähköisistä aiheista tietoiskulavoilla Ensiesittelyssä palkitun Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmän uusi kustannustehokas kenttälaitesarja – Esmi Impresia Tiedote, 6.9.2022 Energian hinnankorotukset luovat lisäpaineita sähkönsäästöön sekä energiankäytön tehostamiseen ja optimointiin kodeissa ja muissa kiinteistöissä. Tehokkuuden ja optimoinnin vaateet osuvat myös sähkönjakelulaitteistoihin ja -infraan. Schneider Electricillä on erilaisia ratkaisuja uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin 7.–9.9.2022 Sähköalan ammattitapahtumassa Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylän Paviljongissa. Schneider Electricin osasto on C 318. Schneider Electricin asiantuntijat pitävät omista erikoisosaamisalueistaan tietoiskuja messujen t

Sisustus viimeistellään ja yksilöidään tyylikkäillä Renova-sähkökalusteilla5.9.2022 10:50:28 EEST | Tiedote

Habitare Signals 2022 esittelee Schneider Electricin retrotyyliset Renova-sähkökalusteet Renovan pyöreys, kaarevuus ja monipuolinen värimaailma sopivat sisustajan silmään Yksilöitävyys ja persoonallisuus ovat Renovan valtteja Habitare Signals -näyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä Tiedote, 5.9.2022 Schneider Electricin Renova-sähkökalusteet ovat esillä vuoden 2022 Habitare Signalsissa. Renovan suunnittelussa on pyritty vastaamaan nykykuluttajan vaatimuksiin monenlaiseen ympäristöön ja persoonallisiin tiloihin taipuvista sähkökalusteista. – Renovan tyyli on yhtä aikaa rento, retro ja moderni. Kaarevat muodot ovat tekemässä paluun sisustukseen ja Renovan pyöreys sopii tähän tyyliin viimeistellen sisustuksen niin, että sähkökalusteita ei tarvitse piilotella vaan päinvastoin – niiden ideana on se, että ne saavat olla esillä ja toimivat sisustuksen viimeistelijänä ja täydentäjänä, kuvailee sisustusarkkitehti SIO, Sisse Collander. Sisustus luodaan yksityiskohdil

Fluorikaasut kuriin uudella teknologialla – Schneider Electricille palkinto vuoden energiatehokkaimmasta ratkaisusta31.8.2022 11:12:45 EEST | Tiedote

Schneider Electric sai Energy Mastering Awards -palkintotilaisuudessa viisi tunnustusta, joista yksi oli voitto Energy Efficient Solution of the Year -kategoriassa. Schneider Electricin SM AirSeT käyttää SF6-kaasun sijaan puhdasta ilmaa, minkä ansiosta teollisuuden ja kiinteistöjen ympäristövaikutukset pienenevät. Puhdas ja luotettava teknologia auttaa toteuttamaan EU:n F-kaasuasetukseen suunnitellut päivitykset aikataulussa. Tiedote, 31.8.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on voittanut Energy Efficient Solution of the Year -palkinnon Kreikassa järjestetyssä Energy Mastering Awards 2022 -palkintotilaisuudessa. Energy Mastering Awards jakaa tunnustuksia vastuullisen energiankäytön parhaista käytännöistä ja niiden myötävaikutuksesta energia-alan kestävään tulevaisuuteen. Palkintoperusteena on yrityksen tai organisaation kyky saada asiakkaat kehittämään omia energia- ja ympäristömenetelmiään esimerkiksi energiatehokkuutta parantamalla ja kä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme