Ähtäri ZooÄhtäri ZooÄhtäri Zoo

Ähtäri Zoo kiinnostaa yrityksiä - Uuden toimitusjohtajan vetämänä kohti kiireistä pandakautta

Jaa

Ähtäri Zoon uusi toimitusjohtaja, restonomi (YAMK) Jonna Pietilä aloittaa työnsä tänään. Pietilä on matkailualan vahva ammattilainen, jolla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin organisoinnista sekä tulosvastuullisesta johtamisesta.

Ähtäri Zoon uusi toimitusjohtaja, restonomi (YAMK) Jonna Pietilä aloittaa työnsä tänään.
Ähtäri Zoon uusi toimitusjohtaja, restonomi (YAMK) Jonna Pietilä aloittaa työnsä tänään.

Viimeksi Pietilä on työskennellyt Saariselällä, Santa’s Hotel Tunturin hotellinjohtajana. Hän tuo Ähtäri Zoohon raikasta uutta näkökulmaa sekä vahvaa osaamista.

- Aloitan työt hyvin innostuneena. Ähtäri Zoo on voimakasta kasvua hakeva, erittäin mielenkiintoinen yhtiö kiinnostavassa tilanteessa. Pandojen saapuminen tuo mahdollisuuksia koko Ähtärin matkailulle sekä matkailutuotteen kehittämiselle. Jīn Bǎobǎon ja Huā Bàon eli Lumin ja Pyryn sekä vahvojen yhteistyökumppaneiden ansiosta edessä on todella kiireinen ja merkittävä vuosi Ähtäri Zoolle. Eikä vauhti jatkossa varmasti ainakaan hidastu, kertoo Pietilä omista tunnelmistaan ja odotuksistaan.

Yritykset ovat kiinnostuneita pandayhteistyöstä

Pandojen saapuminen Ähtäriin on herättänyt paitsi yleisön ja median myös erilaisten yritysten mielenkiinnon.

- On ollut ilo jo nyt huomata, että yritykset ovat todella kiinnostuneita Ähtäri Zoosta ja kumppanuudesta kanssamme. On selvää, että pandojen saapumisella on iso vaikutus tähän, Pietilä iloitsee.

Ähtäri Zoo on solminut useita yhteistyökumppanuuksia eri yritysten kanssa. Sen pääsponsoreita ovat Mediahub, MTV, Sinebrychoff ja Ecofurn. Yhteensä kumppanisopimuksia on solmittu jo kymmenen.

- Yhteistyö kiinnostaa selvästi hyvin erilaisia yrityksiä. Ähtärin pandojen sponsorointi on yksi tapa mahdollistaa uhanalaisen lajin suojelu ja tulevaisuuden hyvinvointi. On hienoa huomata, että yritykset lähtevät tällaiseen hankkeeseen ilolla mukaan, kertoo Ähtäri Zoon sponsorihankkeista vastaavan Markkinointiosakeyhtiö i2:n asiakkuusjohtaja Jari-Pekka Jouppi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Ähtäri Zoo
Jonna Pietilä, toimitusjohtaja
+35840 843 4447
jonna.pietila@ahtarizoo.fi

Markkinointiosakeyhtiö i2
Jari-Pekka Jouppi, asiakkuusjohtaja
+35840 080 3713
jari-pekka.jouppi@i2.fi

Haastattelupyynnöt ja kuvat:

Ähtäri Zoo
Lea Lahtinen, myyntipäällikkö
+35844 752 5979
lea.lathinen@ahtarizoo.fi

Kuvat

Ähtäri Zoon uusi toimitusjohtaja, restonomi (YAMK) Jonna Pietilä aloittaa työnsä tänään.
Ähtäri Zoon uusi toimitusjohtaja, restonomi (YAMK) Jonna Pietilä aloittaa työnsä tänään.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ähtäri Zoo
Karhunkierros 150
63700 ÄHTÄRI

http://www.ahtarizoo.fi

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo on toiminut vuodesta 1973 ja se on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Puistossa on nykyään yli 50 eri eläinlajia, joista suurin osa on havumetsävyöhykkeelle tyypillisiä lajeja. Kansainvälinen eläinsuojelutyö on tärkeä osa Ähtäri Zoon toimintaa. www.ahtarizoo.fi

 

Markkinointiosakeyhtiö i2

Markkinointiosakeyhtiö i2 uskoo viestinnän ja sen vaikutukset tapahtuvan aina kahden ihmisen välillä. Vaikka markkinointiviestintä tavoittelee massoja, on se meidän mielestämme aina suunniteltava yksittäisille ihmisille. Tästä ajattelusta tulee myös nimemme i2, ihmiseltä toiselle. Haluamme kertoa tarinasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. www.i2.fi             

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ähtäri Zoo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme