Pirkanmaan ELY-keskus

Ahtialantie poikki viikoksi Lempäälässä siltatyön vuoksi

Jaa

Lempäälän Lastusissa Puutarhasillan kunnostustyö katkaisee Ahtialantien itsenäisyyspäivän jälkeisellä viikolla maanantaista perjantaihin.

Puutarhasilta.
Puutarhasilta.

Lempäälän Lastusissa Myllyojan ylittävän Puutarhasillan kansirakenteille tehdään joulukuussa kunnostustöitä. Puutarhasilta on vuonna 1973 valmistunut puurakenteinen palkkisilta, jossa on puinen syrjälankkukansi.

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus kunnostaa Puutarhasiltaa Lempäälässä vielä ennen joulua. Kunnostustöiden vuoksi Ahtialantie (Maantie 13773) katkaistaan liikenteeltä sillan kohdalta. Työt tehdään itsenäisyyspäivän jälkisellä viikolla 12.–16. joulukuuta.

Kunnostustöiden vuoksi silta on maanantaista perjantaihin kokonaan pois liikenteeltä.
Kiertoreitti kulkee Ahtialanjärven molemmin puolin Ahtialantietä pitkin. Ahtialantie on siltapaikalla suljettuna liikenteeltä maanantain 12.12. klo 9.00 ja perjantain 16.12. klo 16.00 välisenä aikana.

Kunnostustyön tekee Pirkanmaan siltojen ylläpitourakoitsijana toimiva Destia Oy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Tomi Kortelainen, Destia Oy, p. 040 193 6543

Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097

Valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Oy, p. 050 410 5082

Kuvat

Puutarhasilta.
Puutarhasilta.
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Maaseuturahoitus tuotti tulosta Pirkanmaalla – maakuntaan satoja uusia työpaikkoja ja investointeja25.1.2023 08:58:40 EET | Tiedote

Pirkanmaalla on saatu erinomaisia tuloksia viime vuoden lopussa päättyneestä kahdeksan vuotta kestäneestä EU:n maaseudun kehittämisen rahoituskaudesta. Sen myötä Pirkanmaalla rahoitettiin vuosina 2014-2022 kaikkiaan 112 miljoonalla eurolla maaseudun yritysten ja yhteisöjen hankkeita, investointeja sekä maatilainvestointeja ja nuorten viljelijöiden aloitustukia. Investointien seurauksena maakuntaan syntyi yli 700 uutta työpaikkaa.

Pirkanmaan ELY-keskus antoi perustellun päätelmänsä Tevaniemen tuulivoimahankkeen YVA-selostuksesta24.1.2023 13:18:12 EET | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut yhteysviranomaisena perustellun päätelmänsä Tevaniemen Tuuli Oy:n suunnitteleman Tevaniemen tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta. Perustellussa päätelmässä otetaan kantaa arviointien riittävyyteen ja laatuun sekä esitetään yhteysviranomaisen käsitys hankkeen merkittävistä ympäristövaikutuksista. Yhteysviranomainen katsoo, että arviointi on riittävä, mutta jatkosuunnittelussa tulee kiinnittää huomiota esimerkiksi pohjaveden suojeluun sekä maisemavaikutusten ja ihmisiin kohdistuvien vaikutusten minimoimiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme