Kangasala-talo Oy

Aili Ikonen ihastuttaa uusilla lauluillaan Kangasala-talossa

Jaa

Suomen arvostetuimpiin laulajiin lukeutuva Aili Ikonen nousee Kangasala-salin lavalle ikäpolvensa kärkimuusikoista koostuvan yhtyeensä kanssa lauantaina 25.11.2017. Ohjelmisto on lokakuussa julkaistulta Piirrä minut -albumilta.

Aili Ikosen uusi levy Piirrä minut julkaistiin lokakuussa 2017. Kuvaaja: Tero Ahonen.
Aili Ikosen uusi levy Piirrä minut julkaistiin lokakuussa 2017. Kuvaaja: Tero Ahonen.

Tuore levy Piirrä minut on askel uuteen, rohkeaan suuntaan Aili Ikosen omalla uralla että kotimaisen laulujazzin saralla.

Piirrä minut lupaa yhä tunteikkaampaa ja henkilökohtaisempaa puolta monipuolisen laulajan repertuaarissa: tarinoita ohikiitävistä hetkistä, unettomista öistä, kiihkeästä janosta ja veteen sekoitetuista väreistä.

Ikosen säveltämät ja sanoittamat laulut pitävät kuulijansa intensiivisesti otteessaan lumoten eteerisillä sävyillään ja nyansseillaan. Laulut kumpuavat elämän eri puolia kuvaavista havainnoista ja tilannekuvista: pakahduttavasta hiljaisesta onnesta, vapaapudotuksesta ja sielun huokoset täyttävästä rakkaudesta.

Ikosen kokoonpanossa soittavat basisti Mikko Pellinen, trumpetisti Janne Toivonen, saksofonisti-huilisti William Suvanne, pianisti Tuomas J. Turunen ja rumpali Mikko Arlin. Yhteistyö alkoi Ella Fitzgeraldin musiikkia versioivasta yhtyeestä, joka julkaisi vuonna 2013 Tribute to Ella -levyn. Viime vuonna julkaistiin Ikosen ja kokoonpanon kiitelty Laulan-levy.

Upeaääninen ja karismaattinen Aili Ikonen on esiintynyt laaja-alaisesti huippuartistien, kuten Jukka Perkon ja Hectorin, kanssa. Häntä on kuultu muun muassa UMO Jazz Orchestran, Norrbotten Big Bandin, Tampere Filharmonian, Dallapén sekä Kaartin Combon solistina Linnanjuhlissa 2015.

Vuonna 2018 Aili Ikonen liittyy legendaarisen lauluyhtye Rajattoman riveihin.

Aili Ikonen Kangasala-talossa la 25.11.2017 klo 18:00, Liput Kangasala-talolta 23/21€, Lippu.fi alk. 25,50/23,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Mediakuvia kansiossa: https://www.dropbox.com/sh/iuzopczktbnf0by/AAC8XILuvsW2QorblQotkS9ga?dl=0
Kuvaaja: Tero Ahonen, nimi mainittava julkaistaessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laura Pekkala
Tiedottaja
Kangasala-talo Oy
050 300 1391
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

Kuvat

Aili Ikosen uusi levy Piirrä minut julkaistiin lokakuussa 2017. Kuvaaja: Tero Ahonen.
Aili Ikosen uusi levy Piirrä minut julkaistiin lokakuussa 2017. Kuvaaja: Tero Ahonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36201 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Kangasala-salin syksyn ohjelmistossa uusia säveliä ja tuttuja kasvoja6.3.2018 11:11Tiedote

Kangasala-talon syksyn ohjelmistossa nähdään useita tuttuja yleisön suosikkeja, kuten Anssi Tikanmäen Orkesteri, pianistitähti Iiro Rantala sekä Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen. Klassisen musiikin sarjassa kuullaan Suomalaisen Barokkiorkesterin vierailu. Tämän päivän jazzia saliin tuovat Joonas Haavisto Trio ja kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen. Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy harvinaisessa konsertissa jousikvartetin säestyksellä. Juurevaan tunnelmaan päästään blueslegenda Eero Raittisen ja Knucklebone Blues Bandin kanssa. Lisää tapahtumia julkaistaan kevään aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme