Attendo

Aino Health yhteistyöhön Attendo Terveyspalveluiden kanssa

Jaa

Aino Health ja Attendo Terveyspalvelut ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien Ainon työkykyjohtamisen toiminnanohjausjärjestelmää HealthManageria. Ainon HealthManagerin avulla Attendo laajentaa portfoliotaan työkykyjohtamisen järjestelmän osalta. Yhteistyö Attendo Terveyspalveluiden kanssa mahdollistaa Ainolle skaalautumisen ja kasvun kumppaniverkoston avulla. Yhteistyö alkaa huhtikuusta 2018 alkaen.

”Tämän yhteistyön avulla pystymme yhdessä parantamaan Attendon asiakkaiden tuottavuutta, sekä lisäämään henkilöstön sitoutumista. HealthManagerin avulla Attendo voi tarjota laajempaa palveluvalikoimaa asiakkailleen, joka tekee Attendosta entistä houkuttelevamman kumppanin. Yhteistyö Attendon kanssa on tärkeä osa partneristrategiaamme, joka mahdollistaa meille nopeamman liiketoiminnan skaalautumisen”, sanoo Aino Healthin Suomen maajohtaja Markku Pitkänen.

Pilvipalveluna toimiva HealthManager mahdollistaa työkykyjohtamisen kokonaisuuden hallinnan ja erilaisten toimenpiteiden vaikutusten seuraamisen. HealthManager kokoaa yhteen poissaolojen ja sidosryhmien hallinnan sekä organisaation sisäisen johtamisen ja tarjoaa mittarit ja työkalut keskeisten työkykyjohtamisen indikaattoreiden seuraamiseen. Järjestelmä auttaa henkilöstön työkykyisyyden varmistamisessa ja tuottavuuden parantamisessa.

”Yhteistyö on meille hieno mahdollisuus laajentaa palvelutarjontaamme työkykyjohtamisen järjestelmän osalta, jonka avulla voidaan digitalisoida työkykyjohtamisen prosesseja, kuten varhaisen tuen malli. Tämä tuo ehdottomasti organisaatioihin parempaa johtamista, läpinäkyvyyttä ja totta kai sairauspoissaolojen vähenemistä ja sitä kautta kustannussäästöjä. Näemme että tämän tyyppiselle järjestelmälle on kova tarve organisaatioissa, sanoo Attendo Terveyspalvelut Oy:n liiketoimintajohtaja Annu Voutilainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markku Pitkänen, Maajohtaja Suomi, Aino Health
Puhelin: +358 40 838 1587
email: markku.pitkanen@ainohealth.com

Annu Voutilainen, liiketoimintajohtaja, Attendo terveyspalvelut
Puhelin: +358 43 8264362
email: annu.voutilainen@attendo.fi

Jyrki Eklund, toimitusjohtaja, Aino Health
Puhelin: +358 40 042 4221
Sähköposti: jyrki.eklund@ainohealth.com

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme