Finavia Oyj

Ainutlaatuinen mahdollisuus nimetä Helsinki-Vantaan lentoasema uudelleen

Jaa

Jokainen voi nyt nimetä lentoaseman. Finavia antaa matkustajille mahdollisuuden nimetä Helsinki-Vantaan lentoasema uudelleen terminaali 2:n laajennuksen avaamisen kunniaksi.

─ Monet lentoasemat ympäri maailman ovat saaneet nimensä valtiomiesten ja kuuluisuuksien mukaan, kuten New Yorkin John F. Kennedy -lentoasema, Pariisin Charles de Gaulle tai Liverpoolin John Lennon Airport. Finavian lentoasemilla matkustajat ja asiakaskokemus menevät kuitenkin kaiken edelle, kertoo Finavian markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Katja Siberg.

Uudistuvan terminaali 2:n avauduttua keskiviikkona 1. joulukuuta Finavia omistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman kaikille lentokentän matkustajille. Jokaisella on mahdollisuus saada nimensä lentoaseman julkisivuun virallisen Helsinki Airport-kyltin yläpuolelle 3. tammikuuta asti.

─ Kun mietimme, miten voisimme parhaiten juhlistaa uudistuvaa terminaalia, oli ilmiselvää, että teemme sen matkustajat edellä. Teemme työtä heitä varten. Helsinki-Vantaa on minun, sinun, ja meidän kaikkien kotikenttä, Siberg sanoo.

Osallistua voi vaikka kotisohvalta

Omaa nimeään terminaalin kylttiin voivat sovitella kaikki Helsinki-Vantaan matkustajat ja lentoasemalla vierailevat. Nimi syötetään myhelsinkiairport.fi-sivustolle, josta se ilmestyy Helsinki-Vantaan lentoaseman kyltin yläpuolelle näkyviin. Kyltin edessä voi ottaa vaikkapa kuvan muistoksi.

Osallistuminen on mahdollista myös mukavasti lämpimässä Schengen-alueen portin 28 luona pop-up-pisteellä joulukuun puoliväliin saakka. Sen näytöltä voi terminaalin kylttiä seurata reaaliaikaisesti, napata selfien ja ihailla myös muiden keksimiä nimiä.

─ Pysyvää nimenvaihtoa ei ole suunnitteilla, vaan kyse on mahdollisuudesta ottaa lentoasema omakseen hetkellisesti. Helsinki-Vantaan voi nimetä uudelleen vaikka kotisohvalta. Osallistuminen ei siis edellytä lentoasemalle saapumista, mutta silloin hetkeä ei tietysti voi ikuistaa kameralla.

Interaktiivinen kyltti on käytössä koko joulukuun ajan kello 6–18. Näin mahdollisimman monella matkustajalla on mahdollisuus osallistua tempaukseen. Kyltin tekstejä moderoidaan, jotta hetki säilyy kaikille mukavana.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Avajaispäivän 1.12.21 tunnelmia

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Finavia Oyj
Finavia Oyj
Lentäjäntie 3
01530 VANTAA

https://www.finavia.fi/fi

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Mahdollistamme suomalaisille Pohjois-Euroopan parhaat lentoyhteydet ja varmistamme, että matkustaminen lentoasemiemme kautta on mutkatonta ja sujuvaa. Kaikki lentoasemamme ovat hiilineutraaleja. Teemme työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

www.finavia.fi
http://vuosikertomus.finavia.fi
www.facebook.com/finavia
www.facebook.com/helsinkiairport
www.twitter.com/finavia
www.twitter.com/helsinkiairport

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finavia Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme