Sanoma Pro Oy

Äitiyspakkauksen uusi kirja vahvistaa vanhemman ja lapsen kiintymyssuhdetta

Jaa

Vuoden 2017 Kelan äitiyspakkaus on julkistettu tänään. Äitiyspakkauksen lastenkirja on tänä vuonna Oppi&ilon Lystileikit vauvan kanssa / Lek och skoj med babyn. Kirjan loruleikit tuovat iloa ja ideoita yhdessäoloon, vahvistaen vanhemman ja vastasyntyneen kiintymyssuhdetta.

Ensimmäiset kuukaudet ovat vauvan ja vanhemman molemminpuolisen tutustumisen aikaa. Lystileikit vauvan kanssa -kirjan lorut ja leikit tukevat varhaista vuorovaikutusta ja kiintymyssuhteen muodostumista, jotka ovat tärkeä perusta lapsen kehitykselle. Lorujen kuuntelu, sylittely ja yhdessä leikkiminen kehittävät vauvan aisteja monipuolisesti, edistävät puhumaan oppimista ja motoriikan kehitystä. Ja ennen kaikkea tuovat iloa vauva-arkeen.

”Erittäin laadukas tuote, hauskoja ja innostavia loruleikkejä käytettäväksi jo pienen vauvan kanssa ja hyvät ohjeet vanhemmalle”, perusteli Kelan valintaraati uuden äitiyspakkauskirjan valintaa.

Lystileikit vauvan kanssa -kirjan lorut ovat kirjallisuuden dosentti Pirjo Suvilehdon käsialaa. Hän opettaa sanataidetta, draamaa ja lapsen kielenkehitystä Oulun yliopistossa. Raikkaan kuvituksen ja ilmeikkäät vauvat on luonut graafikko Mikko Hiltunen.

Vuoden 2017 äitiyspakkauksen koko sisältö:

http://www.kela.fi/aitiyspakkaus

Yhteyshenkilöt

Maarit Vaarnas
tuottaja
Sanoma Pro Oy
puh. +358 400 173 341
s-posti: maarit.vaarnas@sanomapro.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sanoma Pro Oy
Sanoma Pro Oy
PL 104
00089 SANOMAT

http://www.sanomapro.fi

Oppi&ilo on monipuolinen, tietoja ja taitoja kehittävä tuotesarja 0-12-vuotiaille lapsille. Iloisen oppimisen ammattilaiset ovat luoneet Oppi&ilo-sarjan, jotta lapset saisivat loistaa! Tuotesarjaa myyvät kirjakaupat, tavaratalot ja marketit kautta maan sekä Oppi&ilo-verkkokauppa. www.oppijailo.fi

Sanoma Pro Oy on johtava oppimisen ja opetuksen ratkaisujen tarjoaja Suomessa ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Liiketoiminta koostuu oppimateriaaleista sekä Oppi&ilo-tuoteperheestä. Sanoma Pro Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sanoma Pro Oy

Psykologi Leea Mattila: Kyky hoivata ja rakastaa riittää hyvään vanhemmuuteen24.4.2020 11:39:45 EESTTiedote

Oppi&ilo kysyi tunnetulta lastenpsykologi Leea Mattilalta mikä vauva-arjen vuorovaikutuksessa on tärkeintä. Vauva-arkea ei tarvitse suorittaa – ihan tavallinen arki riittää. Uuden äitiyspakkauksen Oppi&ilo-kirja Tuuti lullan lasta muistuttaa myös vanhempia tavallisen arjen ja läsnäolon riittävyydestä ja antaa helppoja arjessa toteutettavia vinkkejä vuorovaikutukseen vauvan kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.13.11.2019 15:07:33 EETKutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.7.11.2019 16:39:12 EETKutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme