Studio Mediapolis

Aito Tehdas muuttuu Studio Mediapolikseksi

Jaa

Tavoitteena on tehdä tuotantoja Tampereella sekä Ylelle että kaupallisille toimijoille.

Studio Mediapolis tuottaa kotimaista draamaa ja viihdettä.
Studio Mediapolis tuottaa kotimaista draamaa ja viihdettä.

Televisiotuotantopalveluja tarjoava yritys Aito Tehdas muuttaa nimensä Studio Mediapolikseksi. Yritys paketoi ja tarjoaa vastedes erityisesti Tampereen seudun tuotantopalveluja siten, että ne kaikki ovat saatavissa Studio Mediapoliksen kautta.
Studio Mediapolis on täyden palvelun tuotantopalvelupaikka, josta voi saada erilaisiin tuotantoihin tekijät ja tilat. Tavoitteena on tehdä tuotantoja Tampereella sekä Ylelle että kaupallisille toimijoille.

Studio Mediapoliksen henkilöstö on tehnyt Uusi päivä -draamasarjaa sekä useita isoja viihdetuotantoja.

”Nimenmuutos palvelee paremmin tuotantopalveluiden yhden luukun periaatetta”, toimitusjohtaja Aku Syrjä perustelee.

”Tavoitteenamme on, että Studio Mediapolis vakiinnuttaa asemansa keskeisenä suomalaisena draaman ja viihteen tuotantopalveluita myyvänä yrityksenä.”

Studio Mediapolis on Akun Tehtaan ja Aito Median vuonna 2014 perustama yhteisyritys. Liikevaihto oli maaliskuussa 2017 päättyneellä tilikaudella 2,5 miljoonaa euroa. Vakituista ja määräaikaista henkilöstöä oli noin 30.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Aku Syrjä
Studio Mediapolis
p. 044 782 2200

Kuvat

Studio Mediapolis tuottaa kotimaista draamaa ja viihdettä.
Studio Mediapolis tuottaa kotimaista draamaa ja viihdettä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Studio MediapolisTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Studio Mediapolis

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme