Bermanto Oy

Alansa suurin urakoitsija jatkaa kasvuaan

Jaa

Betonilattiaurakoitsijat Bermanto Oy ja Etelä-Suomen Imubetoni Oy yhdistyvät. Sopimus allekirjoitettiin tiistaina 27.6.2017 Vantaalla. Suomen suurimman betonilattiaurakoitsijan vuotuinen liikevaihto nousee yli 20 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä sataan.

Etelä-Suomen Imubetonin yhdistyminen vahvistaa Bermantoa entisestään ja tuo mukanaan uuden toimialan; betonin pumppauksen. Yhdistyvällä yhtiöllä on nyt uusi ja monipuolinen kalusto sekä pumppaukseen että lattiaurakointiin. Tämän järjestelyn jälkeen Bermanto Oy:n suurimmat osakkeenomistajat ovat Max Vuorio ja Harri Aalto.

- Lähdin mukaan tähän joukkueeseen, sillä leveämmät hartiat on etu sekä työntekijöille että asiakkaille. Enemmän työtä ja lisää kasvua, siihen haluan sitoutua, painottaa Max Vuorio.

- Kummankin yhtiön tilauskanta on entisestään vahva emmekä syö toistemme töitä, sillä Bermanto on ollut vahvoilla Kehä III:n ulkopuolella ja Etelä-Suomen Imubetoni sen sisäpuolella, mainitsee toimitusjohtaja Ari Simola.

- Yhdistyminen vahvistaa meidän betonilattiaosaamistamme ja parantaa kasvumahdollisuuksiamme, vahvistaa hallituksen puheenjohtaja Juha Hetemäki.

Bermanto Oy perustettiin 4.5.2016 kun suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy, ja Dyny Oy yhdistyivät. Samalla ostettiin Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Yrittäjähenkinen yhtiö toimii valtakunnallisesti ja sillä on kolme toimipistettä; Lahti, Vantaa ja Ylöjärvi. Innovatiivinen “kaikki yhden katon alta” -liikeidea on ainutlaatuinen Suomessa. Bermanto®360-palvelukonsepti pitää sisällään betonilattian suunnittelun, materiaalit, urakoinnin, pintakäsittelyt ja huollon.

Yhteyshenkilöt

Ari Simola
toimitusjohtaja
puh. 0500 713 294
ari.simola@bermanto.fi

Max Vuorio
toimialajohtaja
puh. 0400 841 158
info@etela-suomenimubetoni.fi

Martti Matsinen
tekninen johtaja
puh. 0400 458 382
martti.matsinen@bermanto.fi

Juha Hetemäki
hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 503 2797
juha.hetemaki@me.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suurin suomalainen betonilattiaurakoitsija

Suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miderex Oy, Piimat Oy, Dyny Oy ja Etelä-Suomen Imubetoni Oy sekä Betomix Oy:n lattialiiketoiminta yhdistyivät Bermanto Oy:ksi. Keräsimme yli 100 vuoden kokemuksen yhden katon alle luodaksemme ainutlaatuisen Bermanto®360-palvelukonseptin. Bermanto työllistää 100 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa.

Bermanto® on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360 pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Meiltä saat myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

www.bermanto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bermanto Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme