Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Albatrossin remontti alkaa lokakuussa - palvelut toimivat normaalisti

Jaa

Vuosaaren Albatross-rakennusta remontoidaan maanantaista 30. lokakuuta alkaen. Korjaustyöt jatkuvat kesään 2018 asti. Albatross sijaitsee osoitteessa Kahvikuja 3 Columbuksen ja metroaseman vieressä.

Muutot talon sisällä alkavat jo aiemmin

  • Terveysaseman asiakastoimiston palvelut ovat olleet 19.10. alkaen 5. kerroksessa ja kaikki vastaanotot ovat 3. ja 5. kerroksessa.
  • Perheneuvolan palvelut ovat 26.10 alkaen A-portaan 7. kerroksessa.
  • Ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen maksatus on jo nyt A-portaan 7. kerroksessa.

Terveysasema on auki arkisin klo 7 – 20, perheneuvola ja toimeentulotuen maksatus klo 8.15 - 16.

Sosiaali- ja terveyspalvelut jatkuvat koko remontin ajan normaalisti. Korjaustöiden jälkeen palvelut ovat yhden katon alla uudistetuissa tiloissa, jotka osaltaan mahdollistavat aikaisempaa sujuvamman asiakaspalvelun.

Albatross tarjoaa sote-palveluja laajasti kaikenikäisille helsinkiläisille. Rakennuksessa toimii muun muassa terveysasema, hammashoitola, fysioterapia, neuvola, aikuisten ja nuorten sosiaalityö, perheneuvola ja lastensuojelu. Remontin edetessä rakennukseen muuttavat vuonna 2018 myös psykiatrian ja vammaisten palvelut.

Remontti etenee vaiheittain ja tiedotamme korjaustöiden aiheuttamista muutoksista säännöllisesti.

Pahoittelemme korjaustöistä aiheutuvaa tilapäistä häiriötä. 

Lisätietoa

Lars Rosengrén, projektipäällikkö

p. 050 555 7781, lars.rosengren@hel.fi

Anna-Kaisa Tukiala, projektipäällikkö (tavattavissa 23.10. alkaen)

p. 040 5965128, anna-kaisa.tukiala@hel.fi

www.hel.fi/vuosaarenterveysasema

www.hel.fi/perheneuvolat

www.hel.fi/toimeentulotuki 

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala


09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa tutustumaan Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen!11.1.2018 11:04Tiedote

Järjestämme Kalasataman uudessa keskuksessa kolme kaikille avointa tilaisuutta jo ennen avaamista. Tule silloin, kun sinulle sopii: Ke 24.1. klo 16–18 To 25.1. klo 10–12 Ke 31.1. klo 16–18 Infot ja tutustumiskierrokset starttaavat puolen tunnin välein. Tule mukaan! Terveys- ja hyvinvointikeskus aukeaa helmikuussa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus aukeaa maanantaina 5. helmikuuta. Kalasatama tarjoaa helsinkiläisille saman katon alla aikaisempaa laajemmin ja sujuvammin sekä sosiaali- että terveyspalveluja. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen siirtyvät Herttoniemen, Kallion ja Vallilan terveys-asemien ja hammashoitoloiden palvelut. Neuvolapalvelut jäävät Kallioon ja Vallilaan. Terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa myös kuntoutusta, psykiatria- ja päihdepalveluja, nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluja sekä vammaisten ja maahanmuuttajien palveluja. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on auki arkisin klo 7–20. Meille löydät helposti Terveys- ja hyvinvointikeskuksen o

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 19.12.19.12.2017 22:26Tiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan vuoden viimeisen kokouksen päätöstiedote on verkossa. Lautakunta hyväksyi tässä kokouksessa sosiaali- ja terveystoimen vuoden 2018 käyttösuunnitelman. Päätöstiedotteessa on esitelty lautakunnan yksimielisesti käyttösuunnitelmaan tekemät muutokset. kokouksen esityslista liitteineen Lautakunta pitää vuoden 2018 ensimmäisen kokouksen tiistaina 16. päivänä tammikuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme