HOK-Elanto

Alepa Kallio uudistui – myymälään esteetön kulkureitti ja odotettu salaattibaari

Jaa
Helsingin Cástreninkadulla sijaitseva Alepa Kallio avaa ovensa uudistettuna torstaina 9.6. klo 10. Laajamittaisessa uudistusprojektissa alueen nopeimpaan lähikauppaan luotiin esteetön kulkureitti, myymälämiljöö päivitettiin ja myymälän palveluita täydennettiin muun muassa paljon toivotulla salaattibaarilla. Lisäksi Alepa Kallion energiatehokkuutta parannettiin huomattavasti uusimalla kaikki kylmäkalusteet.

Maaliskuussa 2022 käynnistyneessä, noin kolmen kuukauden pituisessa myymäläuudistusprojektissa Alepa Kallio päivitettiin pinnoiltaan ja kalusteiltaan uuden Alepa-konseptin mukaiseksi. Suurimpana muutoksena uudistusprojektissa onnistuttiin vastaamaan asiakkaiden toiveeseen myymälän esteettömyydestä. Tilaan saatiin luotua esteetön kulkureitti siirtämällä myymälän sisäänkäynti katutasoon noin kaksikymmentä metriä vasemmalle aikaisemmasta sisäänkäynnistä, vaihtamalla myymälän kiertosuuntaa ja muuttamalla pohjaratkaisua tilavammaksi.

Myymäläuudistuksen yhteydessä Alepa Kallion valikoimaa räätälöitiin entistä paremmin alueen kysyntää vastaavaksi.

- Olemme päivittäneet valikoimamme painotuksia saamiemme asiakaspalautteiden pohjalta ja kasvattaneet esimerkiksi kylmässä olevien juomien sekä nopean syömisen valikoimaa. Palveluiden osalta uutuutena myymäläämme on tuotu paljon toivottu salaattibaari, josta voi näppärästi koota mieleisensä salaattiannoksen mukaan. Valikoimamme kehittäminen jatkuu edelleen ja otammekin ilomielin lisää Korttelitoiveita vastaan, Alepa Kallion myymäläpäällikkö Ano Junkkarinen kertoo.

Uudistusprojektin yhteydessä myymälän energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi uusimalla kaikki kylmäkalusteet sekä vaihtamalla niiden kylmäaineeksi ympäristöystävällisemmän hiilidioksidin. Muutosten myötä myymälän energiankulutuksen arvioidaan pienentyvän noin 30 prosenttia aikaisemmasta.

Uudistettu Alepa Kallion myymälä palvelee asiakkaita tutulla henkilökunnalla, parannellulla valikoimalla ja laajoilla aukioloajoilla jälleen torstaista 9. kesäkuuta klo 10 alkaen.

Alepa Kallio 

  • Osoite: Cástreninkatu 9–11, 00530 Helsinki
  • Uudistettu myymälä avataan torstaina 9.6.2022 klo 10
  • Aukioloajat: ma-la 06.30–23.00, su 09.00–23.00
  • www.alepa.fi
  • alepakorttelitoive.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elannon ja Tomi Björckin eksoottisesti maustetut raakamakkarahodarit ovat kesän grillihitti10.5.2023 10:22:07 EEST | Tiedote

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan HOK-Elannon ja huippukokki Tomi Björckin Herkku GRILLS -tuoteuutuudet tuovat kesän grillipöytiin kansainvälisiä makumaailmoja. Ruokatuotesarjan kevään 2023 uutuuksiin lukeutuu muun muassa rohkeasti maustettuja raakamakkaroita, maukkaita grillisalaatteja, kätevä hodariboksi ja aasialaistyylinen lihatrio. Tuotteet ovat saatavilla valikoiduista pääkaupunkiseudun Prisma-, S-market, Food Market Herkku- ja Alepa-myymälöistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme