HOK-Elanto

Alepa Mankkaa uudistuu – myymälä suljetaan remontin ajaksi

Jaa
Espoossa osoitteessa Mankkaanaukio 2 palvelevan Alepan viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 4. maaliskuuta. Myymälä myydään kokonaan tyhjäksi alentamalla hintoja kaikissa tuoteryhmissä. Miljööuudistettu Alepa Mankkaa palvelee asiakkaita laajoin aukioloajoin jälleen maalis-huhtikuun vaihteessa.

Noin kuukauden mittaisen miljööremontin aikana kaupan kylmälaitos vaihdetaan ja sen kylmäaineena käytetään jatkossa ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Myymälän ilmettä päivitetään vaihtamalla muun muassa kaikki kylmäkalusteet ovellisiksi, minkä myötä myymälän energiatehokkuus kasvaa merkittävästi.

Asiakkaiden toivomuksesta Mankkaan Alepaan tuodaan uutena palveluna mehukone, josta mukaansa saa tuoretta appelsiinimehua. Myös myymälän tuotevalikoimaa räätälöidään entistäkin paremmin alueen kysyntää vastaavaksi.

Alepa Mankkaa palvelee asiakkaita normaalisti lauantaihin 4. maaliskuuta saakka. Remonttia edeltävinä päivinä myymälässä suoritetaan tyhjennysmyynti alentamalla hintoja kaikissa tuoteryhmissä. Miljööuudistettu Alepa avataan asiakkaille jälleen maalis-huhtikuun taitteessa, jolloin myymälän tuttu henkilökunta palvelee päivittäin aamuvarhaisesta iltakymmeneen asti.

Remontin ajan lähimmät HOK-Elannon palvelevat ruokakaupat ovat Alepa Laajalahti ja Jousenpuisto, S-Market Nihtisilta ja Pohjois-Tapiola sekä Tapiolan kauppakeskus Ainoassa sijaitseva Food Market Herkku. Kivijalkamyymälöiden rinnalla ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa s-kaupat.fi.

Alepa Mankkaa

  • Mankkaanaukio 2, 02180 Espoo
  • Viimeinen aukiolopäivä on lauantai 4.3.
  • Uudistettu myymälä avataan maalis-huhtikuun vaihteessa 2023 ja palvelu jatkuu laajoin aukioloajoin: ma-pe 6.30–22, la 8–22, su 9–22.
  • alepakorttelitoive.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa ja meillä työskentelee noin 6 500 hok-elantolaista.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikenneasemia ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 360. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.13.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme