HOK-Elanto

Alepa tekee paluun Espoon Westendiin uudella täyden palvelun myymäläkonseptilla torstaina 19.1.

Jaa
Uusi Alepa Westend avataan torstaina 19. tammikuuta kello 10 osoitteeseen Westendintie 99E. Täyden palvelun Alepa sijaitsee lähes samalla paikalla kuin ennen, mutta on noin 150 neliötä edeltäjäänsä tilavampi myymälä. Tämä mahdollistaa entistä monipuolisemman, asiakkaidensa näköisen valikoiman rakentamisen.

Espoon Westendiin avautuva uusi Alepa Westend on asuinalueen oma täyden palvelun lähikauppa, jossa asiakkaat saavat helposti ja nopeasti tehtyä ostokset niin arkeen kuin juhlaan. Ostosreissun yhteydessä voi kätevästi hoitaa postipakettien noudon ja napata koriin evästä uudistetusta Kaffekulma-pisteestä, joka tarjoilee lämpimien juomien ohella myös puuro- ja nuudelitarpeita. Myymälän kattavaan valikoimaan kuuluu lisäksi mehukone, runsas paistopiste sekä asiointia vauhdittavat pikakassat.

Myyntipinta-alaa uudessa kaupassa on lähes 360 neliömetriä, joka on noin 150 neliötä enemmän kuin aiemmin. Kookkaampi tila mahdollistaa sen, että asiakkaiden esittämiin Korttelitoiveisiin kyetään vastaamaan yhä paremmin, ja jo myymälän avaukseen pystytään muodostamaan entistä osuvampi sekä monipuolisempi valikoima ja palvelutarjonta. Alepa Westendin omiin erikoisuuksiin lukeutuu muun muassa Food Market Herkun valikoimasta poimittu maistuva kattaus liha- ja äyriäispakasteita vastaamaan vaativammankin kokkaajan tarpeisiin.

Korttelikaupan odotettu paluu

Alepa Westend sijaitsee Westendintiellä uuden kerrostalorakennuksen kivijalassa likimain samalla paikalla, jossa edeltävä Alepa-myymälä palveli vuoteen 2020 asti. Oman lähikaupan paluuta alueelle on odotettu kovasti.

Uutta myymälää lähtee luotsaamaan myymäläpäällikkö Salla Kääriäinen, joka on ollut osa Alepa Westendin tarinaa jo aiemmassa myymälässä.

“Olen todella onnekas, että saan avata Alepa Westendin ovet alueen asukkaille näin kolmisen vuotta vanhan myymälän sulkeutumisen jälkeen. Odotan innoissani, että pääsemme kahdeksan henkisen tiimimme kanssa aloittamaan uudistetulla Alepa-konseptillamme entistä isommissa myymälätiloissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahtavia asiakaskokemuksia, kuunnella herkällä korvalla toiveita sekä rakentaa kaupasta asiakkaidemme näköisen kokonaisuuden”, Kääriäinen iloitsee.

Uusi myymälä on teknisiltä ratkaisuiltaan modernia nykytekniikkaa: myymälä säästää energiaa muun muassa led-valaistuksella, ovitetuilla kylmäkalusteilla sekä hiilidioksidia kylmäaineena käyttävällä kylmälaitoksella.

Alepa Westend

  • Osoite: Westendintie 99E, 01260 Espoo
  • Avataan to 19.1.2023 klo 10. Avajaisissa luvassa kakkukahvit, tarjouksia sekä ilmapallojen jakoa lapsille.
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–22, la 8–22, su 9–22

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa ja meillä työskentelee noin 6 500 hok-elantolaista.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikenneasemia ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 360. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.13.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

S-market Espoonlahti suljetaan maaliskuussa käynnistyvän remontin ajaksi – luvassa uudistuksia myymälämiljööseen ja energiaratkaisuihin27.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Espoonlahden aluetta palvelevan S-marketin remontissa kylmälaitteet uusitaan energiatehokkaiksi ja myymälätilaa optimoidaan vastaamaan nykyistä kysyntää. Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 11. maaliskuuta. Uudistettu S-market Espoonlahti avaa ovensa asiakkaille jälleen huhtikuun loppupuolella ja jatkaa palvelua tutulla 24 h -aukioloajalla. S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistavat niin ikään tilojaan huhtikuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme