Algol Technics ja ABB tiivistävät robotiikkayhteistyötä

Jaa

TIEDOTE 26.9.2017. Algol Technics on julkistanut tänään ABB:n kanssa tehdyn sopimuksen robotiikkaratkaisujen myymisestä ja huoltamisesta sekä robottisolujen rakentamisesta ABB:n teknologiaa hyödyntäen.

Robottiteknologiaa käytetään esimerkiksi Jorvin sairaalan välinehuollossa.
Robottiteknologiaa käytetään esimerkiksi Jorvin sairaalan välinehuollossa.

- Robotiikkaliiketoiminnan laajentaminen on looginen askel sisälogistiikan portfoliomme kehittämisessä. Pyrimme löytämään asiakkaillemme markkinoiden parhaat tekniset ratkaisut tavaravirtojen siirto- ja nostotehtäviin. Olemme tehneet yksittäisissä hankkeissa jo yhteistyötä ABB:n kanssa ja toimittaneet asiakkaillemme 20 ABB:n teknologiaan pohjautuvaa robotiikkaratkaisua. Kysyntä on nyt Suomessa voimakkaassa kasvussa, robottiteknologia kehittyy vauhdilla ja samalla ratkaisujen takaisinmaksuaika on lyhentynyt houkuttelevalle tasolle, toimitusjohtaja Martin Evers Algol Technicsistä kertoo yhteistyösopimuksen taustoista.

- ABB haluaa olla globaali markkinajohtaja teollisuusrobotiikassa. Sisälogistiikka on selkeä potentiaalinen kasvumarkkina ja samalla sisälogistiikan automatisoidut ratkaisut merkittävä mahdollisuus teollisen tuottavuuden parantamiseksi. Sopimus yhdistää ABB:n maailmanluokan robotiikkaosaamisen ja Algol Technicsin sisälogistiikan ratkaisuosaamisen ja mahdollistaa näin entistä monipuolisemmat tehokkaammat ja joustavammat automatisoidut sisälogistiikan ratkaisut, robotiikkaliiketoiminnan johtaja Janne Leinonen ABB:ltä kertoo yhteistyön tavoitteista.

Kuva: Robottiteknologiaa käytetään esimerkiksi Jorvin sairaalan välinehuollossa

Yhteyshenkilöt

toimitusjohtaja
Martin Evers
Algol Technics
Puh. 040 183 5870
martin.evers@algol.fi

johtaja
Janne Leinonen
ABB
puh. 050 332 4123
janne.leinonen@fi.abb.com

Kuvat

Robottiteknologiaa käytetään esimerkiksi Jorvin sairaalan välinehuollossa.
Robottiteknologiaa käytetään esimerkiksi Jorvin sairaalan välinehuollossa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Algol Technics
Karapellontie 6
02610 ESPOO

09 509 91http://www.algoltechnics.fi

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi

Algol Technics on suomalainen teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yritys kehittää teknisiä ratkaisuja tuotantoprosessin automatisointiin. Technics tarjoaa sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja. Kaikkiin toimitettaviin ratkaisuihin tarjotaan myös kunnossapito- ja huoltopalveluita.
http://www.algoltechnics.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.