Algol Oy

Algol Technics ja Liikennevirasto ovat sopineet matkustajainformaatiojärjestelmän kenttälaitteiden kunnossapidosta

Jaa

Algol Technics ja Liikennevirasto ovat solmineet rautatieasemien matkustajainformaatiojärjestelmän kenttälaitteiden huolto- ja kunnossapitosopimuksen jatkosta. Sopimus kattaa kaikki henkilöliikenteen asemat Hangosta Kemijärvelle, ja se on voimassa 4 + 2 vuotta. Kunnossapitosopimus pitää sisällään laitteistolle tehtävät ennakkohuollot sekä ympärivuorokautisen vikapäivystyksen.

Nyt solmittu sopimus jatkaa Algol Technicsin ja Liikenneviraston kuuden vuoden yhteistyötä. Tänä aikana Algol Technics on huolehtinut kunnossapidon lisäksi asemien näyttöjen ja kuulutusjärjestelmien uusimisesta sekä laitteistojen valokuitukaapeloinneista.

”Olemme yhteistyömme aikana panostaneet kunnossapidon ennakointiin ja saaneet vikatilanteiden määrän vähenemään merkittävästi. Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme jatkaa Liikenneviraston kumppanina myös seuraavan sopimuskauden”, kertoo Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Evers.

”Junaliikenteen matkustajainformaation kenttälaitteiden, eli asemien näyttölaitteiden ja kuulutusjärjestelmien, toimintavarmuus on ensiarvoisen tärkeä junamatkustajille. Tämä varmistetaan luotettavalla ja ammattitaitoisella kunnossapitäjällä, jota Algol Technics on ollut. Tämän vuoksi oli Liikenneviraston kannalta erinomainen asia, että Algol Technics voitti tiukan hankintakilpailun ja varmisti näin saumattoman jatkuvuuden aiemmalle sopimukselle”, sanoo Liikenneviraston ylitarkastaja Kimmo Turunen.

Lisätietoja

Martin Evers, toimitusjohtaja, Algol Technics, puh. 040 183 5870,
Kimmo Turunen, ylitarkastaja, Liikennevirasto, puh. 029 534 3873.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Algol Oy
Algol Oy
Karapellontie 6
02611 ESPOO

09 509 91, info@algol.fihttps://www.algol.fi

Algol Technics Oy lyhyesti

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä sekä edustaa useita kiskokalustoalan kansainvälisiä toimijoita Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. www.algoltehnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 165 MEUR. Työllistämme noin 400 ammattilaista kymmenessä maassa. www.algol.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Algol Oy

Algol-konserni lahjoittaa jouluna kotimaisiin ja globaaleihin kohteisiin3.12.2018 07:32:00 EETTiedote

Joulutervehdysten sijasta Algol-konserni tukee tänäkin jouluna seuraavia yleishyödyllisiä kohteita: John Nurmisen säätiö, Itämerihanke, https://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/ https://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/ Suomen Meripelastusseura, https://meripelastus.fi/ https://meripelastus.fi/ Punainen Risti, katastrofirahasto, https://www.punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto-0 https://www.punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto-0 Folkhälsan, Lucia-keräys, https://www.folkhalsan.fi/fi/projektit-ja-kampanjat/lucia/ https://www.folkhalsan.fi/fi/projektit-ja-kampanjat/lucia/ Sotiemme veteraanit, https://veteraanit.fi/ https://veteraanit.fi/ Crisis Management Initiative CMI, http://cmi.fi/ ”Uskomme, että pitkäjänteinen tuki samoille järjestöille on arvokasta ja tuloksellista. Suomalaisena, kansainvälisesti toimivana perheyrityksenä olemme kohteiden valinnassa ottaneet huomioon sekä kotimaiset että globaalit näkökohdat”, Alexander Bargum, Algol-konsernin toimitus

Algol mukaan Työ ei syrji -kampanjaan25.9.2018 09:01:39 EESTTiedote

Algol on liittynyt mukaan Elinkeinoelämän Keskusliiton Työ ei syrji -kampanjaan, jonka tavoitteena on syrjinnän vähentäminen suomalaisessa yhteiskunnassa. Algolille on tärkeää olla omalta osaltaan edistämässä työelämää, jossa yhdenvertaisuus on itsestäänselvyys. Algol-konsernin arvoihin ja eettiseen koodiin on sisäänkirjoitettu jokaisen työntekijän oikeus tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. Eettiset ohjeet sitovat paitsi yhtiön työntekijöitä, myös yhteistyökumppaneita. Yhtiössä toimitaan aktiivisesti syrjimättömän työkulttuurin edistämiseksi. - Eettiset ohjeet viedään käytäntöön koulutuksella, jonka jokainen työntekijä suorittaa säännöllisesti. Meille on tärkeää, että työntekijämme tuntevat tulevansa kohdelluksi reilusti ja oikeudenmukaisesti. Varmistamme muun muassa toistuvilla henkilöstökyselyillä, ettei kukaan työntekijöistämme koe joutuneensa häirinnän tai syrjinnän kohteeksi, kertoo Eija Holmström, Algol-konsernin Director, HR & Communications & Responsibility. Yhtiössä uskotaan, e

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme