Algol Oy

Algol Technicsille Postin lajittelukeskusten kunnossapito

Jaa

Algol Technics Oy on solminut monivuotisen kunnossapitosopimuksen Posti Oy:n kanssa. Sopimus koskee Postin kaikkia Suomen lajittelukeskuksia seitsemällä eri paikkakunnalla, ja se sisältää sisälogistiikkajärjestelmien kunnossapidon. Kunnossapitovastuu siirtyy Algol Technicsille 1.5.2019.

”Olemme todella iloisia yhteistyön käynnistymisestä. Algol Technicsillä on pitkä kokemus moderneista automaatiojärjestelmistä ja niiden huollosta. Posti vakuuttui uudesta asiakkaan tuotantoa tukevasta toimintamallistamme, jonka keskiössä on huollon digitalisointi, etävalvontaratkaisut (IoT), rullaava ylläpitosuunnitelma sekä henkilöstön jatkuva kehittäminen ja koulutus”, Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Evers kertoo.

”Meillä on vahvaa näyttöä kohteista, joissa vaaditaan käytettävyyttä ja toimintavarmuutta. Pystymme takaamaan asiakkaillemme korkean käytettävyysasteen”, Evers sanoo.

”Postille kunnossapidossa on tärkeää korkean käyttöasteen saavuttaminen sekä turvallinen toiminta. Lisäksi Posti vaatii myös kaikilta kumppaneiltaan innovatiivisuutta, jolla toimintaa kehitetään eteenpäin. Yhteistyössä Algolin kanssa kehitämme tuotannon prosesseja ja yhteisiä toimintoja nykyaikaisin menetelmin ja työkaluin. Uusi sopimus edellyttää yhteistyötä jatkuvan toiminnan kehittämisessä, joka tähtää palveluiden laadun ja kustannuskyvyn parantamiseen”, Postin Jukka Laitinen, Head of Technology Development, kertoo.

Lisätiedot

Martin Evers, toimitusjohtaja, Algol Technics Oy, puh. 040 183 5870

Jukka Laitinen, Head of Technology Development, Operations, Posti Oy, puh. 040 746 5921

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Algol Oy
Algol Oy
Karapellontie 6
02611 ESPOO

09 509 91, info@algol.fihttps://www.algol.fi

Algol Technics Oy lyhyesti

Algol Technics on suomalainen modernin teollisuusautomaation ja sisälogistiikan asiantuntija. Olemme vahvasti mukana teollisuuden murroksessa tarjoten asiakkaillemme mm. robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja, nostureita sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut. www.algoltechnics.fi

Algol Technics kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin. Lue lisää: www.algol.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Algol Oy

Algol Technics ja Liikennevirasto ovat sopineet matkustajainformaatiojärjestelmän kenttälaitteiden kunnossapidosta10.12.2018 07:30:00 EETTiedote

Algol Technics ja Liikennevirasto ovat solmineet rautatieasemien matkustajainformaatiojärjestelmän kenttälaitteiden huolto- ja kunnossapitosopimuksen jatkosta. Sopimus kattaa kaikki henkilöliikenteen asemat Hangosta Kemijärvelle, ja se on voimassa 4 + 2 vuotta. Kunnossapitosopimus pitää sisällään laitteistolle tehtävät ennakkohuollot sekä ympärivuorokautisen vikapäivystyksen.

Algol-konserni lahjoittaa jouluna kotimaisiin ja globaaleihin kohteisiin3.12.2018 07:32:00 EETTiedote

Joulutervehdysten sijasta Algol-konserni tukee tänäkin jouluna seuraavia yleishyödyllisiä kohteita: John Nurmisen säätiö, Itämerihanke, https://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/ https://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/ Suomen Meripelastusseura, https://meripelastus.fi/ https://meripelastus.fi/ Punainen Risti, katastrofirahasto, https://www.punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto-0 https://www.punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto-0 Folkhälsan, Lucia-keräys, https://www.folkhalsan.fi/fi/projektit-ja-kampanjat/lucia/ https://www.folkhalsan.fi/fi/projektit-ja-kampanjat/lucia/ Sotiemme veteraanit, https://veteraanit.fi/ https://veteraanit.fi/ Crisis Management Initiative CMI, http://cmi.fi/ ”Uskomme, että pitkäjänteinen tuki samoille järjestöille on arvokasta ja tuloksellista. Suomalaisena, kansainvälisesti toimivana perheyrityksenä olemme kohteiden valinnassa ottaneet huomioon sekä kotimaiset että globaalit näkökohdat”, Alexander Bargum, Algol-konsernin toimitus

Algol mukaan Työ ei syrji -kampanjaan25.9.2018 09:01:39 EESTTiedote

Algol on liittynyt mukaan Elinkeinoelämän Keskusliiton Työ ei syrji -kampanjaan, jonka tavoitteena on syrjinnän vähentäminen suomalaisessa yhteiskunnassa. Algolille on tärkeää olla omalta osaltaan edistämässä työelämää, jossa yhdenvertaisuus on itsestäänselvyys. Algol-konsernin arvoihin ja eettiseen koodiin on sisäänkirjoitettu jokaisen työntekijän oikeus tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. Eettiset ohjeet sitovat paitsi yhtiön työntekijöitä, myös yhteistyökumppaneita. Yhtiössä toimitaan aktiivisesti syrjimättömän työkulttuurin edistämiseksi. - Eettiset ohjeet viedään käytäntöön koulutuksella, jonka jokainen työntekijä suorittaa säännöllisesti. Meille on tärkeää, että työntekijämme tuntevat tulevansa kohdelluksi reilusti ja oikeudenmukaisesti. Varmistamme muun muassa toistuvilla henkilöstökyselyillä, ettei kukaan työntekijöistämme koe joutuneensa häirinnän tai syrjinnän kohteeksi, kertoo Eija Holmström, Algol-konsernin Director, HR & Communications & Responsibility. Yhtiössä uskotaan, e

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme