Alko Oy

Alko avaa Jyväskylän kauppakeskus Seppään uuden myymälän keväällä 2020

Jaa

Alko avaa uuden myymälän Jyväskylään keväällä 2020.

Alko vastaa saamiinsa asiakastoiveisiin ja avaa uuden myymälän Jyväskylän kauppakeskus Seppään keväällä 2020. Lähialueella olevat Alkon myymälät, Tourula Minimani ja Seppälä Citymarket, jatkavat edelleen toimintaansa.

"Kauppakeskus Seppä on elävä ja energinen asiointikeskus, ja tässä sykkeessä haluamme olla mukana. Olemme saaneet myös runsaasti toiveita asiakkailta siitä, että Alkon myymälä kauppakeskuksesta löytyisi. Uuden, 200-neliöisen myymälän valikoima koostuu noin 800 tuotteesta", kertoo aluepäällikkö Jari Hiekkataipale.

"Palveluverkostomme elää ja seuraamme asiakasvirtojen kehitystä ollaksemme siellä, missä asiakkaammekin ovat. Alkon tavoitteena on aina löytää se sijainti, joka on alueen paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Muita keskeisiä kriteereitä ovat muun muassa pysäköintipaikkojen riittävyys ja muiden palveluiden läheisyys", jatkaa Hiekkataipale.

"Kehitämme jatkuvasti Kauppakeskus Sepän toimintoja, joten Alko vahvistaa entisestään monipuolista liike- ja palvelutarjontaamme Sepässä. Alko on arvostettu ja vastuullinen toimija, joka tuo uuden palvelun kävijöillemme", kertoo Sepän kauppakeskuspäällikkö Mikko Seppälä.

Alkon noin 9 000 tuotteen koko valikoima on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja tilattavissa mihin tahansa Alkon myymälään tai noutopisteeseen, joita Alkolla on noin 100. Verkkokauppatilauksen voi tehdä myös Alkon myymälässä, jossa henkilökunta opastaa mielellään.

Alkon mobiilisovelluksen avulla asiakas voi tutustua koko tuotevalikoimaan, varmistaa oman suosikkijuoman myymäläsaatavuuden, nähdä lähimmän myymälän ja sen aukioloajat, tehdä muistiinpanoja ja omia listoja tuotteista sekä tilata tuotteita valikoimasta. Joulukuun alussa 2019 mobiilisovelluksella oli jo yli 35 000 käyttäjää.

Yhteyshenkilöt

aluepäällikkö Jari Hiekkataipale, p. 040 524 4594
viestintäpäällikkö Varpu Göös, p. 050 3413 053
kauppakeskuspäällikkö Mikko Seppälä, p. 044 723 8832

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme