Alko Oy

Alko avaa syksyllä uuden myymälän Vantaan Kivistöön

Jaa
Alko avaa syksyllä myymälän Vantaan Kivistöön tulevaan uuteen kauppakeskukseen. Asukkaat ovat toivoneet myymälää laajenevalle asuinalueelle.

Syyskuussa avattavaan Kivistön Kauppakeskus Kivikseen avataan uusi Alkon myymälä. Avauspäivämäärä tarkentuu kohti syksyä.

”Kivistön asukkaat ovat toivoneet alueelle Alkon myymälää ja pääsemme nyt iloksemme toteuttamaan tämän toiveen. Alueelle rakennetaan paljon uusia asuntoja ja asukasmäärä on kasvanut. Uuden palvelukeskittymän alueella asuu jo yli 17 000 asukasta. Arvoimme, että pääsemme palvelemaan kivistöläisiä ja lähialueiden asukkaita syyskuusta eteenpäin”, kertoo palvelujohtaja Tatu Vanninen.

Vantaan kymmenes Alkon myymälä

Kivistön myymälä on ainoa vuonna 2023 avattava uusi Alko, ja se on palveluverkoston 374. Alkon myymälä. Vantaalla myymälä on kymmenes. Lisäksi tänä vuonna remontoidaan noin 30 myymälää uuteen ilmeeseen. Myymäläuudistuksissa päivitetään ja raikastetaan yleisilmettä sekä sujuvoitetaan asiointia muun muassa esillepanojen avulla.

Kivistön myymälä on kooltaan 200 neliötä, ja tuotteita tulee valikoimaan reilut tuhat. Toiveita myymälän valikoimaan voi jättää helposti verkkosivulla Alkotoive.fi.

”Jätämme valikoimaan tilaa myös asiakkaiden toiveille, jotta saamme rakennettua kokonaisuudesta mahdollisimman hyvin asiakkaitamme palvelevan. Hyllyille voi toivoa mitä tahansa tuotetta yli 11 000 tuotteen kokonaisvalikoimastamme”, Vanninen kertoo.

Terveysbuumi näkyy myös lasissa

Oman terveyden ja hyvinvoinnin vaaliminen näkyy myös juomissa. Yhä useampi valitsee Alkon tuotteista alkoholittoman tai vähäalkoholisen juoman. Nykyisin Alkon valikoimassa on yli 300 huolella valikoitua alkoholitonta tuotetta, joiden myynti ylittää jo siiderin myynnin.

”Haluamme Alkossa kehittää vastuullisempaa juomakulttuuria ja tuoda markkinoille monipuolisesti laadukkaita, alkoholittomia tuotteita aikuiseen makuun. Alkoholittomien valmistusmenetelmät ovat kehittyneet, tuotteiden laatu on parantunut ja markkinoille on tullut vakavasti otettavia vaihtoehtoja alkoholittomiksi makupareiksi erilaisille ruoille”, Tatu Vanninen sanoo.

Alkuvuonna moni haluaa vähentää tai olla kokonaan nauttimatta alkoholia loppuvuoden juhlakauden jälkeen.

”Pienet pakkauskoot ja matala-alkoholiset juomat kiinnostavat asiakkaitamme yhä enemmän. Myös juomien sisältämiin kaloreihin kiinnitetään yhä enemmän huomiota”, Vanninen lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Tatu Vanninen, p. 040 838 9694, tatu.vanninen@alko.fi
Alkon mediapuhelin, p. 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme