Aluehallintovirasto

Aluehallintoviraston uutiskirje: Näin huoltovarmuus varmistetaan Pohjois-Suomessa

Jaa

Ylijohtaja Terttu Savolainen kiittää pohjoissuomalaisia vastuullisuudesta koronapandemian hoidossa avauskirjoituksessaan ​Pohjois-Suomen aluehallintoviraston uutiskirjeessä 1/2021, joka on juuri julkaistu.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kertoo tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tiedotteissa paljon uutta vuodesta 2020.

Mukana on kaksi tallennetta koronan rajoituksista kertovista -tiedotustilaisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa, sekä katsaus huoltovarmuden varmistamisesta Pohjois-Suomessa.

Vastuualueet antavat raportit soisaali-ja terveydenhuollon ohjauksesta, valvonnasta ja luvituksesta, samoin kuin opetus- ja kulttuuritoimi, ympäristöluvat, työsuojelu ja pelastustoimi ja varautuminen -vastuualueet.

Lisätietoja:

Ylijohtaja Terttu Savolainen Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta, terttu.savolainen@avi.fi

Infotilaisuus Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun yrittäjille 4.3.2021

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määrää kaikille Vestas Oy:n tuulivoimatyömaiden työntekijöille pakollisen terveystarkastuksen Kurikan, Teuvan ja Kauhajoen kuntien alueilla16.4.2021 16:21:00 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto teki tänään tartuntatautilain pykälien 15 ja 16 mukaisen päätöksen pakollisista terveystarkastuksista Vestas Oy:n tuulivoimatyömaihin kuuluvilla Saunamaan ja Suolakankaan työmailla Kurikan, Teuvan ja Kauhajoen kuntien alueilla työskenteleville henkilöille koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Määräys on voimassa 16.-30.4.2021.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tarkastanut Ähtärin eläinpuistossa olevan Flowparkin vaijeriliukuradan vaikutukset eläinten hyvinvointiin16.4.2021 15:19:08 EEST | Tiedote

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto tarkasti 7.4. Ähtärin eläinpuiston vaijeriliukuradan, joka kulkee osittain karhujen ulkotarhan ylitse. Karhut vaikuttavat hyvinvoivilta, mutta eläinpuisto on velvoitettu järjestämään tehostettua seurantaa, jotta mahdollisiin toimenpiteisiin voidaan tarvittaessa ryhtyä eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme