Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallituksen käsittelyssä useita valtuustoaloitteita ja asukaspaneelikokeilu

Jaa
Aluehallituksen tiistain 24.1.23 kokouksen keskeisimpiä aiheita olivat valtuustoaloitteet ja toimielinten jäsenvalinnat. Lisäksi hallituksen iltakoulussa kuultiin alustus Sitran puntaroivasta asukaspaneelikokeiluista, johon Keusote on päässyt mukaan.

Aluehallitukselle on lähetetty valmisteltavaksi valtuustoaloitteita muun muassa hyvinvointialueen ilmasto- ja ympäristöstrategiasta, ikääntyneiden toimintakyvyn systemaattisesta seurannasta sekä päätösten vaikutuksesta ympäristöön.  Lisäksi aluehallitus päätti kokouksessaan yhteistyötoimikunnan/työsuojelutoimikunnan jäsenten täydentämisestä aluehallituksen puheenjohtajalla, integraatiojohtajalla ja asiakasohjauksen päälliköllä.  

Puntaroivassa asukaspaneelikokeilussa on kysymys asukkaita osallistavasta menetelmästä, jossa 20 päivän ajan kokoonnutaan keskustelemaan ennalta määritellystä aiheesta. Paneelin jäsenet perehtyvät käsiteltävään aiheeseen puolueettoman taustamateriaalin ja asiantuntijoiden avulla. Paneelin tavoitteena on tuottaa harkittu kansalaismielipide käsitellystä aiheesta, ja auttaa poliitikkoja tekemään päätöksiä mielipiteitä jakavissa kysymyksissä. Puntaroiva asukaspaneelikokeilu käynnistyy vuoden 2023 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme