Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksessa 21.4. linjataan johtavien viranhaltijoiden rekrytointia

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran 21.4. klo 15. Aluehallitus käsittelee hyvinvointialuejohtajan valinnan lisäksi myös hänen alaisuuteensa tulevien johtajavirkojen perustamista ja kelpoisuutta.

Esityslistalla on seuraavia asioita:

  • Pirkanmaan hyvinvointialuejohtajan valinta
  • Vuoden 2022 talousarviomuutokset 
  • Yliopiston edustaja ja varaedustaja aluehallituksessa
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen johtavien viranhaltijoiden (johtajatason 2-3) virkojen perustaminen ja kelpoisuusehtovaatimusten vahvistaminen
  • Johtavien viranhaltijoiden virkavalintamenettely ja palkkauksen periaatteet
  • Hoiva- ja hoitohenkilöstön hankinta ulkomailta Pirkanmaan hyvinvointialueelle 
  • Pirkanmaan hyvinvointialue ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) erityisryhmien investointikohteet Pirkanmaalla 
  • Hyvinvointialueen valmisteluprojektien tilannekatsaus 

Katso aluehallituksen kokouksen esityslista verkossa.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme