Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallituksessa 2.5. lahjoitusten hallinnointia, valtuustoryhmien toiminnan tukemista ja luottamushenkilöiden vaihdoksia

Jaa
Pirkanmaan aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran 2.5. klo 8.30. Se käsittelee muun muassa valtuustoryhmien toiminnan tukemisen periaatteiden täydentämistä ja viime vuoden taloudellisen tuen toteumaa. Valtuustoryhmien viime vuodelle varatusta tuesta säästyi liki kolmannes.

Aluehallitukselle esitetään myös, että hyvinvointialueella jatketaan valmistelua, joka koskee lahjoitus- ja testamenttivarojen hallinnoinnin siirtämistä Taysin tukisäätiölle.

Esityslistalla on seuraavia asioita:

  • Valtuustoryhmien toiminnan tuen käyttö vuonna 2022
  • Valtuustoryhmien toiminnan tukemisen periaatteiden täydentäminen
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimien toimintaedellytykset, toimielimen kokouspalkkiot
  • Hyvinvointialuejohtajan 3. ja 4. varahenkilön nimeäminen
  • Aluevaltuuston jäsenen ja 2. varapuheenjohtajan vaihtuminen
  • Aluevaltuuston ja aluehallituksen jäsenen vaihtuminen
  • Tulevaisuus- ja strategiavaliokunnan varajäsenen nimeäminen
  • Lahjoitusten hallinnointi hyvinvointialueella
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen, Valtuustoaloite ohjelmistoavusteiseen, keskitettyyn työvuorosuunnitteluun siirtymisen keskeyttäminen

Katso koko esityslista verkossa.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Kokemusasiantuntijat pitivät uutta psykiatrista sairaalaa toimivana26.5.2023 15:48:48 EEST | Tiedote

Taysin uuden psykiatrisen sairaalan rakennustyöt ovat loppusuoralla. Omaiskokemusasiantuntijat tutustuivat ensi vuoden alussa käyttöön otettaviin tiloihin. Vaikutelmat olivat positiivisia. Sekä rakennuksen valoisa arkkitehtuuri että toiminnan kannalta tarkasti harkitut tilat saivat kiitosta. Kokemusasiantuntijoiden mukaan rakennus luo toiminnalle puitteet, vaikka henkilökunta onkin tärkein.

Hyvinvointialue turvaa palveluja myös ulkomaisella työvoimalla – työntekijät ovat pääosin intialaisia ja filippiiniläisiä26.5.2023 07:45:00 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialue turvaa eniten hoivaa tarvitsevien pirkanmaalaisten palvelut muun muassa rekrytoimalla työntekijöitä ulkomailta. Aiemmin ulkomaista työvoimaa on ollut vain muutamissa Pirkanmaan kunnissa, mutta nyt ulkomailta tulleita työntekijöitä työskentelee koko hyvinvointialueella. Ulkomainen rekrytointi on yksi keino, jolla työvoiman saatavuutta Pirkanmaalla parannetaan.

Pirkanmaan hyvinvointialueen ja sen tytäryhtiöiden sähköpostiosoitteista on lähtenyt tietojenkalasteluviestejä24.5.2023 20:09:33 EEST | Tiedote

Useista @pirha.fi, @coxa.fi, @fimlab.fi ja @sydansairaala.fi -loppuisista sähköpostiosoitteista on lähtenyt keskiviikkona 24.5.2023 tietojenkalasteluviestejä. Viestien vastaanottajina on ollut hyvinvointialueen ja tytäryhtiöiden omaa henkilöstöä, mutta voi olla, että kalasteluviestejä on päätynyt myös yksityishenkilöille ja muihin organisaatioihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme