Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Aluehallitus esittää aluevaltuustolle hyvinvointialuejohtajan valitsemista vaalilla

Jaa
Aluehallituksen esityksen mukaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuejohtaja valitaan aluevaltuuston kokouksessa tiistaina 17.5.2022 virkavaalilla.

Hyvinvointialuejohtajan virkaa haki seitsemän henkilöä. Valinnassa loppusuoralle on edennyt kolme ehdokasta, Jukka Lindberg, Sanna Svahn ja Jan-Johannes Tollet.Aluevaltuuston 79 jäsentävalitseevaalilla hyvinvointialuejohtajan viiden vuoden määräaikaiseen virkaan, aluevaltuusto voi päättää lisäksi viiden vuoden optiojatkokaudesta. Aluehallitus päätti myös hyvinvointialuejohtajan johtajasopimuksen periaatteista.  

Rekrytointiprosessit etenevät 

Aluehallituksen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle perustamienpalvelutuotannon johtajanja konsernipalvelujen johtajan virkojen rekrytointiprosessit etenevät haastatteluihin.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Puh:050 433 6461mia.laiho@eduskunta.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme