Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus käsittelee henkilöstöohjelmaa 13.3.2023

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu 13.3. klo 8.30. Aluehallitus käsittelee muun muassa henkilöstöohjelmaa, jossa on esitetty suuntaviivat hyvinvointialueen henkilöstöjohtamiselle.

Aluehallituksen esityslistalla on seuraavat asiat:

  • Tesoman hyvinvointiallianssin muutossopimuksen ja toisen sopimusjakson tavoitekustannuksen hyväksyminen
  • Aluehallituksen 20.2.2023 pöytäkirjan § 43 Pirkanmaan kuntien, hyvinvointialueen ja maakunnan liiton puitesopimus yhteistyörakenteiden ja toimintatapojen periaatteeksi uudelleen tarkastaminen
  • Hoitoeettisen neuvottelukunnan nimeäminen Pirkanmaan hyvinvointialueelle 2023 alkaen
  • Maija Kajanin eronpyyntö luottamustoimesta (aluevaltuusto)
  • Vammaisneuvoston, vanhusneuvoston ja nuorisovaltuuston nimetyt edustajat/varaedustaja läsnäolo- ja puheoikeudelle aluevaltuustoon
  • Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöohjelma

Katso esityslista verkossa 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme