Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Aluehallitus teki päätöksiä esitysten mukaisesti

Jaa
Kokouksen info-osuudessa kuultiin katsaus hyvinvointialueen ajankohtaisista asioista, kuten toimipisteiden kesäsuunnitelmista ja kuntouttavasta työtoiminnasta.

Infossa johtajaylihoitaja Merja Meriläinen esitteli Pohteen toimipisteiden kesäsuunnitelmia. Palveluiden lomakausi sijoittuu ajalle 1.5. – 30.9.2023. Rekrytoinnit kesäsijaisten palkkaamiseksi ovat parhaillaan käynnissä. Loma-ajaksi sote-keskuksiin suunnitellaan palvelut yhteisesti tarpeen mukaan. Kesäajan palveluajoista viestitään asukkaille erikseen.

Info-osuudessa myös perhe- ja sosiaalipalveluiden ja OYS Psykiatrian toimialuejohtaja Leena Mämmi-Laukka esitteli yhteistyösopimusta, joka on mahdollista tehdä kuntien kanssa työllisyyden edistämiseen liittyen. Kunnat ja hyvinvointialue voivat lainsäädännön mukaan tehdä niin sanottua horisontaalista yhteistyötä kuntouttavassa työtoiminnassa ja nuorten työpajatoiminnassa. Eri hyvinvointialueilla on nyt ollut kuntouttavassa työtoiminnassa katkoja hankintalainsäädännön tulkinnan vuoksi, mutta horisontaalisen yhteistyön malli mahdollistaa yhteistyön jatkamisen kuntien kanssa.

Aluehallitus teki kokouksessa myös terveydenhuollon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluiden hankintapäätökset psykiatrian alojen erikoislääkäripalveluista sekä puheterapia-, fysioterapia- psykoterapia ja toimintaterapiapalveluista.

Myös muut päätökset tehtiin esittelijöiden esitysten mukaisesti. Päätöstiedot löydät täältä: aluehallituksen esityslista 21.2.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteella Tyrnävän alueen asiakkaiden kuljetuspalvelun tuottaja vaihtuu1.6.2023 09:51:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan Pohteen alueella Tyrnävän alueen kuljetuspalvelun palvelutuottaja vaihtuu 4.6.2023. Matkat tilataan jatkossa suoraan Tyrnävän sopimusautoilta. Matkan tilaus on tehtävä kello 16.00 mennessä edeltävänä päivänä matkan saatavuuden varmistamiseksi. Tilatun matkan muutoksesta tai peruuntumisesta tulee ilmoittaa vähintään tuntia aikaisemmin ennen tilattua lähtöaikaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme