Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Aluehallitus valitsi hyvinvointialueelle johtajia ja päätti muutosvaiheen kuljetus- ja välityspalvelujen järjestämisestä

Jaa

Kokouksessa valittiin palvelualue- sekä konsernipalvelu- ja palvelutuotannon johtajat. Siirtymävaiheessa, vuoden 2023 ajan kuljetuspalvelut järjestetään alueella siirtyvien sopimusten mukaisesti. Espoon osalta välitystoiminta on kilpailutettava.

Aluehallitus valitsiLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen virkoihin vakinaisesti:  

  • lasten, nuorten ja perheiden palveluiden palvelualuejohtajaksiMari Ahlströmin,VTM, eMBA 
  • ikääntyneiden palveluiden palvelualuejohtajaksi Tuula Suomisen, TtM, eMBA 
  • vammaispalvelujen palvelualuejohtajaksi Timo Hokkasen, YTM 
  • sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualuejohtajaksi Markus Paanasen,LTT 
  • konsernipalvelujen johtajaksi Markus Syrjäsen, FM, VTM, eMBA, sekä 
  • palvelutuotannon johtajaksi Matias Pälveen, OTM, Ekonomiekandidat. 

Henkilöstöedut 

Aluehallitus päätti ottaa käyttöön 300 euroa/vuosi verovapaat henkilöstöedutliikuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin sekä työsuhdematkalippuetuun. Lisäksi päätettiin henkilöstönlounasedusta. 

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten järjestäminen 

Siirtymävaiheessa, vuoden 2023 ajan kuljetuspalvelut järjestetään siirtyvien sopimusten mukaisesti kunta- tai aluekohtaisina ratkaisuina palvelujen turvallisuus varmistaen.Välityspalvelut on kilpailutettava Espoon osalta markkinaoikeuden päätöksen mukaisesti. Aluehallitukselle tuodaan säännöllisesti seurantatietoja Espoon kaupungin väliaikaisratkaisun toimivuudesta. 

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolainmukaisetkuljetus- ja välityspalvelutkilpailutetaan jatkossa koko Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen alueelle. Hankinnassa huomioidaan alueelliset tarpeet ja olemassa olevat sopimukset, ja sen periaatteet tuodaan aluehallituksen käsiteltäväksi. Vaikuttajatoimielimiä kuullaan ennen päätöksentekoa.Syksyn 2022 aikana aluehallitus järjestää erillisen kokouksen kuljetuspalveluihin liittyen.   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Puh:050 433 6461mia.laiho@eduskunta.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme