Espoon kaupunki - Esbo stad

Aluejärjestöavustusta seitsemälle espoolaiselle aluenuorisojärjestölle

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi aluejärjestöavustusta seitsemälle espoolaiselle aluenuorisojärjestölle. Avustusta myönnetään aluejärjestöille yhteensä 246 000 euroa.

Aluejärjestöavustuksen saajat vuodelle 2018 ovat Esbobygdens Ungdomsförbund rf, Espoon Nuoret Kotkat Aluejärjestö ry, Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ry, Espoon Partiotuki ry (EPT), Kansallinen Lastenliitto - Espoon Aluejärjestö ry, Suomen Demokratian Pioneeriliiton Espoon Aluejärjestö ry ja Espoon 4H. Avustusta myönnetään aluejärjestöille yhteensä 246 000 euroa, josta 2000 euroa on erityiskohdeavustusta.

Liikunta- ja nuorisopalveluiden vuoden 2018 avustusmäärärahat ovat kokonaisuudessaan 459 000 € ja kumppanuusraha 60 000 €. Yleisavustukset jaetaan alkuvuodesta ja kohdeavustustuksia voi hakea kolme kertaa vuodessa.

Kumppanuusraha on nuorisopalveluiden uusi avustusmuoto

Kumppanuusraha myönnetään espoolaisille nuorisoyhdistyksille ja -järjestöille sekä muille yhdistyksille, jotka järjestävät nuorille vähintään kuukauden kestävää säännöllistä toimintaa. Kumppanuusrahan myöntämisen tavoitteena on Nuori Espoo -tarinan mukaisen toiminnan vahvistaminen.  Esimerkkejä kumppanuuden teemoista ovat yhdenvertaisuus, mopotoiminta, hevostoiminta, digitaalinen nuorisotyö, nuorten yrittäjyyden edistäminen ja bänditoiminta. Kumppanuusrahaa voi hakea ympäri vuoden.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, puh 046 942 5235

Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme